http://www.matematiktutkusu.com/forum/s ... saydi.html arkadaşlar ben destek vermeyi düşünüyorum siz ne dersiniz... BUGÜNMÜŞ...
Dersaneler kapanırsa:ct442002' Alıntı:Sen okullarındaki kaliteyi arttır, dersaneler zaten kapanır. (ki Bu gelecek 10-15 yıl içinde görünmüyor.)
Dersaneler kapatılırsa;
1- Zengin çocuklarına, zaten kolej, özel ders v.s.. imkanı olduğu için çok etkisi olmaz.
2- Dersaneyi tercih eden öğrencilerin büyük çoğunluğu dar-orta gelirli ailelerin çocukları, koleje gidemeyecekleri ve özel derse de para veremeyecekleri için olumsuz etkileneceklerdir....
3- Azıcık imkanı olanlar da özel derse yönelecek ve bi bakıma dersanecilik merdiven altına inecek. Devlete vergi ödemeyecek.
erden60' Alıntı:Dersaneler kapanırsa:ct442002' Alıntı:Sen okullarındaki kaliteyi arttır, dersaneler zaten kapanır. (ki Bu gelecek 10-15 yıl içinde görünmüyor.)
Dersaneler kapatılırsa;
1- Zengin çocuklarına, zaten kolej, özel ders v.s.. imkanı olduğu için çok etkisi olmaz.
2- Dersaneyi tercih eden öğrencilerin büyük çoğunluğu dar-orta gelirli ailelerin çocukları, koleje gidemeyecekleri ve özel derse de para veremeyecekleri için olumsuz etkileneceklerdir....
3- Azıcık imkanı olanlar da özel derse yönelecek ve bi bakıma dersanecilik merdiven altına inecek. Devlete vergi ödemeyecek.
1-Fakirin çoçuğuda koleje gider...(dersaneciler olur kolejci) :) merak etme..
2- Eskiden Dersaneyi tercih eden öğrencilerin büyük çoğunluğu dar-orta gelirli ailelerin çocukları, koleje gidemeyecekleri ve özel derse de para veremeyecekleri için olumsuz etkileneceklerdi.... şimdi koleje gider özel derse gider özel derin parası 80tl den 20 tl iner))
sayınn hocam okulların kalitesini arttırmakla dershaneye olan ihtiyaç bitmez.ct442002' Alıntı:Sen okullarındaki kaliteyi arttır, dersaneler zaten kapanır. (ki Bu gelecek 10-15 yıl içinde görünmüyor.)
ne demek istiyorsun dersanede eğitim veren öğretmen değil mi?serkanaytekin' Alıntı:bu öğretmenlerle dershaneleri kapatırsanız çok ama çok kalitesiz bir nesil yetişecektir.
sanırım söz meb deki öğretmenlereerden60' Alıntı:ne demek istiyorsun dersanede eğitim veren öğretmen değil mi?serkanaytekin' Alıntı:bu öğretmenlerle dershaneleri kapatırsanız çok ama çok kalitesiz bir nesil yetişecektir.