Deneme Sonucu PDF yi XLS Çevirmek Yardım

Kodla Büyü

yusufpb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Deneme sonuçlarının istatistiğini yapmak için deneme sonuçları pdf si xls cevirmek istiyorum, ama bir türlü beceremedim, düzeni bozuluyor, yada herşeyi bir hücrenin içine yazıyor.. Bildiğiniz bir yöntem varmı ?

Denedeniz mi hocam.

Deneme sonuçlarını xls şeklinde de veriyor firmalar, sonuç açıklama sistemine üye olursanız kendiniz de alabilirsiniz.

Denedeniz mi hocam.
Şimdi bunu keşfettim hocam, onunla yapıyordum, çok teşekkürler..

Bende php ile oluşturdugum siteye sonucları xls olarak veritabanına yüklüyorum. Son zamanlarda Çoğu yayınevi Pdf olarak veriyor. Pdf to xls çevirme siteleri bazen istediğim gibi çevirmiyor. Bu sorunu facto olarak ile sayfaları ayırmakla buldum.çoğu zaman işe yarıyor

Bende php ile oluşturdugum siteye sonucları xls olarak veritabanına yüklüyorum. Son zamanlarda Çoğu yayınevi Pdf olarak veriyor. Pdf to xls çevirme siteleri bazen istediğim gibi çevirmiyor. Bu sorunu facto olarak ile sayfaları ayırmakla buldum.çoğu zaman işe yarıyor

Sorunu nasıl çözdüğünüzü anlamadım. Biraz bahseder misiniz?

Sorunu nasıl çözdüğünüzü anlamadım. Biraz bahseder misiniz?
Faxtoll programı var hocam. Pdf dosyalarını parçalıyor. 4 sayfadan oluşan pdf yi Excel'e çevirdiğimde excel de hücrelerde kaymalar oluşuyor.sayfaları ayırıp tek tek Excel'e çevirdiğimde daha sorunsuz dönüştüğünü gözlemledim

Hocam bir çok firma okulizyon sitesini kullanıyor okutmak ve sisteme girmek için. Tanıdığınız bir yayımcıdam rica edin kurum adına bir hesap oluşturun ordan hemen hemen her denemenin istatistikleri var. Excel vs indirilebiliyor...

BBNET
Geri