Yanlış biliyorsunuz hocam. Yeni nesil işlemciler çok zorlanmadığından zaten ısınma sorunları olmaz. Samsung laptopu 3 senedir kullanıyorum ne ısınma nede fan sesi. Haa çok yoğun çalıştığında tabi ısınmada oluyor fan seside buda normaldir.bote2002' Alıntı:her ikisinide çok kullandım ikiside fan sesi baya rahatsız ediyor... bence labtop alacaksan acer... ısınma yok denecek kadar az ve fan sesi hiç duymassın
Yok be hocam. Tamam DELL kalitesini bende savunuyorum ama samsungta kötü değil. Benim laptop 3 seneyi geçti 7/24 açıktır. Şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı bir de çocuk var defalarca yere çaldı buna rahmen çalışmaya devam ediyor.algoritmax' Alıntı:Samsung vestel gibi sirf laptop pazarindan pay almak icin ortaya cikmistir. Arada ucurum var.
bilalca' Alıntı:Tabiki DELL bence de tartışmaya gerek yok![]()
hasari' Alıntı:Yok be hocam. Tamam DELL kalitesini bende savunuyorum ama samsungta kötü değil. Benim laptop 3 seneyi geçti 7/24 açıktır. Şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı bir de çocuk var defalarca yere çaldı buna rahmen çalışmaya devam ediyor.algoritmax' Alıntı:Samsung vestel gibi sirf laptop pazarindan pay almak icin ortaya cikmistir. Arada ucurum var.![]()
kesinlikle katılıyorum bencede dell ben kullanıyorum çok memnunumQML' Alıntı:Dell garanti bitmemişse,evinize gelip onarım yapıp gidiyor.Kargo,1 ay teknik servisin peşinde koşturmalar falan yok.Bu da epey avantajlı bence