deepfreeze 8.60 windows 11 de sorunsuz çalışıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sezar10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Win 10 da çalışıyor ama win 11 de lisanslama yapılamadı.

Son düzenleme:
Windows 11'in 24H2 versiyonunda çalışmıyor. Yüklediğinizde Windows göçüyor. Windows'a hiç giriş yapmadan reset atıp duruyor. Windows 11'in 24H2 versiyonunda çalışan bir disk koruma programı bulamadım. Bende Windows 10 yükledim. Hem bu versiyonu hemde 8.63 versiyonunu denedim. Sonuç değişmedi. Shadow defender de kurmaya çalıştım, olmadı..

Windows 11'in 24H2 versiyonunda çalışmıyor. Yüklediğinizde Windows göçüyor. Windows'a hiç giriş yapmadan reset atıp duruyor. Windows 11'in 24H2 versiyonunda çalışan bir disk koruma programı bulamadım. Bende Windows 10 yükledim. Hem bu versiyonu hemde 8.63 versiyonunu denedim. Sonuç değişmedi. Shadow defender de kurmaya çalıştım, olmadı..
24h2 de ufak bir ayar yapmanız lazım. Yoksa çalışmaz. Bilgisayarı açınca gerekli bilgiyi vereceğim

Arkadaşlar eğer "deep freeze standard cannot uninstall deep freeze enterprise seed" uyarısı alırsanız bu kayıt defterindeki silinen deep frezze program kalıntılarından kaynaklı. Çözümü ise kayıt defterini açın F3 ile bul ekranını açın DFServ yazıp aratın bulunan klasörü silin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Bunu yaptıktan sonra rahatça kurulacaktır. Ayrıca deep freeze 8.63 win11 24h2 de stabil çalışıyor 8.70 ı patch yapsanız bile yakalanıyor bilginize. 8.70 ı silip 8.63 ü kuracağımız zaman bu uyarıyla karşılaştık ve çözümü zorda olsa bulduk.

Windows 11 24h2 sürümünde Hazırda Beklet, Hızlı Başlatma bu iki ayarı kapatmama rağmen reset problemi var. Yardımcı olabilecek biri var mı?

Windows 11 24h2 sürümünde Hazırda Beklet, Hızlı Başlatma bu iki ayarı kapatmama rağmen reset problemi var. Yardımcı olabilecek biri var mı?
Windows 10 x64-2025-02-02-21-52-04.webp

Ekli dosyalar

BBNET
Geri