win10 da da çalışıyor mu denediniz mi?Arkadaşlar merhaba. windows 11 de çalışan deepfreeze versiyonu. sorunsuz çalışmaktadır. yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz. sorun yoktur. gerekli yönerge ve dosyalar içinde mevcutturç.
TeşekkürlerArkadaşlar merhaba. windows 11 de çalışan deepfreeze versiyonu. sorunsuz çalışmaktadır. yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz. sorun yoktur. gerekli yönerge ve dosyalar içinde mevcutturç.
hocam içinde pa..h dosyası vardır. windows defender virüs olarak görür. ama değildir. defenderi devre dışı bırakıp o şekilde rardan çıkarınSizde virüs uyarısı vermiyor mu?
10 da denemedim ama muhtemelen çalışacaktır.win10 da da çalışıyor mu denediniz mi?
Biz kurduk hocam sıkıntı yokwin10 da da çalışıyor mu denediniz mi?
24h2 de ufak bir ayar yapmanız lazım. Yoksa çalışmaz. Bilgisayarı açınca gerekli bilgiyi vereceğimWindows 11'in 24H2 versiyonunda çalışmıyor. Yüklediğinizde Windows göçüyor. Windows'a hiç giriş yapmadan reset atıp duruyor. Windows 11'in 24H2 versiyonunda çalışan bir disk koruma programı bulamadım. Bende Windows 10 yükledim. Hem bu versiyonu hemde 8.63 versiyonunu denedim. Sonuç değişmedi. Shadow defender de kurmaya çalıştım, olmadı..
Windows 11 24h2 sürümünde Hazırda Beklet, Hızlı Başlatma bu iki ayarı kapatmama rağmen reset problemi var. Yardımcı olabilecek biri var mı?
Shadow henüz test etmedim, çözüm bulursam yazarım. Muhtemelen defender guard sorun yaratıyordur@gglemas hocam Shadow Defender da güncel 24H2'ye kurulamıyor. Bir çözümü var mı?