Teşekkürler hocam.Başka bi taen kurmayı deniyecem.sedom' Alıntı:Hoam onun süresi dolmuş Muhakkak.Oda başıma geldi![]()
Bilmiyorum ama ya ben yalnış deepfreeze programı kullanıyorum yada siz. Çünkü aynı sorunla bende karşılaştım ...Usturlab' Alıntı:deepfreez bir windows hizmeti olarak yükleniyor. msconfig den bir şey yapamazsınız mehmet hocam
Hocam olarak sorunuzu yazarmısınız..svl' Alıntı:hocam biçok yok denedim disk birleştirme deepfreze pasif yapıyo demiş bazı arkadaşlarımız onu da yaptım çözüm olmadı avast yüklü ondan olabilr mi acaba
kemankes arkadaşımın anlattığı gibi sorun tam olarak bu hocamkemankes' Alıntı:Arkadaşlar Deepfreez 6 kullanıyorum.Kurdum.Şifre ekledim.Daha sonra bilgisayarı açıp deepfreezi açmaya çalıştığımda kum saati oluşuyor ve şifre yazacağım yer aktif hale gelmiyor.Ancak göreci sonlandır diyerek kapatabiliyorum.Sizce problem nedir.
Hocam bakın yukarıda yazdımsvl' Alıntı:kemankes arkadaşımın anlattığı gibi sorun tam olarak bu hocamkemankes' Alıntı:Arkadaşlar Deepfreez 6 kullanıyorum.Kurdum.Şifre ekledim.Daha sonra bilgisayarı açıp deepfreezi açmaya çalıştığımda kum saati oluşuyor ve şifre yazacağım yer aktif hale gelmiyor.Ancak göreci sonlandır diyerek kapatabiliyorum.Sizce problem nedir.