DEEP FREEZE NASIL KALDIRIRIM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan blue123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

blue123

Seçkin Üye
Seçkin Üye
programı kurdum fakat silemiyorum....nasıl kaldırırım bilgisayardan...bilen arkadaşlar varmı????

kurulum yaptığınız dosyayı tekrar açarsanız uninstal seçeneği çıkacaktır
+ bu konu vardı..

tekrar kurulum dosyasını çalıştırıp uninstall'ı seçip kaldırılabilir diye biliyorum

deepfreze unınstaller var dostum program forumda vardı sanırım ındırırse sorunsuz unınstal edebılırsın

beyzade yazmış:
nelaka
kalkmaz ya

resimli anlatırım! alırım laboratuarın anahtarını senden

korkma ben de ğil zaten
ben yukarda anlatıldığı şekilde kalkmaz dedim ama sen galiba sazan grubundansın

hocam deepfreeze ctrl+Alt+shift+F6' ya aynı anda basarak belirlediğin şifreyi gir ve açılacak olan menüden Boot theved'ı seç , ok dedikten sonra pc yi yeniden başlat;Daha sonra programı tekrar kuruyormuş gibi dosyayı açarak unınstall ile kaldırabilirsin(bu arada bu yolla program pc den komple kalkar!...)Geçici süre kaldırmak istiyorsan;ctrl+Alt+shift+F6' ya aynı anda basarak belirlediğin şifreyi gir ve açılacak olan menüden Boot theved'ı seç , ok dedikten sonra pc yi yeniden başlatman yeterli...Normal haline dönmek için aynı işlemle menüye girip ilk Boot seçeneğini tıklayıp ok demelisin.Her seferinde pc 'yi yeniden başlatmayı unutma!....

hocam depfreeze i kurduğun cd içinde undepfreeze diye bir secenek daha olması gerek. bu şekildede kalkıyor. yoksa program ekle kaldırda falan yok .

konu açılmışken peki şifreyi bilmiyorsak ne yapacağız. Lab da bir bilgisayarın deep f şifresi bilinmiyor ve o bilgisayar üzerinde hiç bişe yapamıyorum. Yinede proğramı tekrar çalıştırsam kalkar mı?

others' Alıntı:
konu açılmışken peki şifreyi bilmiyorsak ne yapacağız. Lab da bir bilgisayarın deep f şifresi bilinmiyor ve o bilgisayar üzerinde hiç bişe yapamıyorum. Yinede proğramı tekrar çalıştırsam kalkar mı?

google da "deep freeze şifresi kırma" yazın halledersiniz hocam. valla program elimde varda eriniyorum :) program adı : DeepUnfreezer

hocam şifreni bilmene gerek bu programı kaldırmak için unfrezze diye program var onu bul sonra bılgısayar kur ve kaldır bu kadar kolay benim zamanında internet kafelerde kullandıgım yöntem :P hey gidi günler heyy :D

BBNET
Geri