bidene' Alıntı:Aksam izledim..
o goruntuler basina kim tarafindan nasil verildi asil sorulmasi gereken soru budur.
eger bir hata yapilmissa sikayet edilir sorusturma acilir ceza verilmesi gerekirse verilir. Bu ayri birsey ama insanlari kameranin onunde desifre etmek netin nesi.
alonewolfselman' Alıntı:Bizim eğitim sistemimizin gazı var freni yok...
Avrupa da birçok okulda öğrenci olumsuz bir davranışta bulunduğu zaman okul tarafından aileye ve çocuğa yüksek meblağlarda ceza kesiliyor. Ve bu karar ancak yüksek mahkeme tarafından bozulabiliyor.
Bizde de böyle bir sistem olsa kızmaya gerek yok. Veliler de öğrencilerde kuzu olur kuzu....
Hocam bence yorumunu silismailt' Alıntı:Arkadaşlar bana koplocu diyebilirsiniz ama şu soruyu sormadan edemiyeceğim.
Bu olay ne zaman olmuş?
Ve bu olay 1-2 ay önce olduysa neden görüntüler tam da Yeğitekin yeni yönetmeliğiyle aynı gün yayına verilmiş
Bunlar benim kafama takılan sorular ve nedense Bilişim öğretmenlerinin sosyal medyada çok iyi ses getirdiklerini bilen Bakanlık bizim branşı kamuoyunda değersizleştirmek ve haklarımızı yediklerini kamuoyuna duyurduğumuzda kamuoyunun bize bu dayak olayından dolayı kulak vermemesini sağlamak diye düşünüyorum.
Beni düşündüğün için.Teşekkürler hocam.İsterlerse meslekten atabilirler.Biz Mutlak Rezzak olan Allah'a inanıyoruz o bizim kefilimiz hem de ne güzel kefil.Bildiğimiz doğruları söylemekten korkacaksam bu lanetlenmiş dünyada pısırık bir müslüman olarak yaşamak bana dokunuyor.pagamy' Alıntı:Hocam bence yorumunu silismailt' Alıntı:Arkadaşlar bana koplocu diyebilirsiniz ama şu soruyu sormadan edemiyeceğim.
Bu olay ne zaman olmuş?
Ve bu olay 1-2 ay önce olduysa neden görüntüler tam da Yeğitekin yeni yönetmeliğiyle aynı gün yayına verilmiş
Bunlar benim kafama takılan sorular ve nedense Bilişim öğretmenlerinin sosyal medyada çok iyi ses getirdiklerini bilen Bakanlık bizim branşı kamuoyunda değersizleştirmek ve haklarımızı yediklerini kamuoyuna duyurduğumuzda kamuoyunun bize bu dayak olayından dolayı kulak vermemesini sağlamak diye düşünüyorum.
pisagorean' Alıntı:Haberi dün foxta izledim. Öğretmenin branşına kadar söylediler. Sonuçta branşı önemli olmamalı bu haberde. Öğretmen der geçersin. Burnuma pis kokular geliyor. Bizim branşı bitirmek için kamuoyu oluşturuluyor arkadaşlar.
pisagorean' Alıntı:Haberi dün foxta izledim. Öğretmenin branşına kadar söylediler. Sonuçta branşı önemli olmamalı bu haberde. Öğretmen der geçersin. Burnuma pis kokular geliyor. Bizim branşı bitirmek için kamuoyu oluşturuluyor arkadaşlar.
Ne alaka..? Bende yeri gelince öğrenci dövmek zorunda kalıyorum.. Ciddiyetsizliğin, lakaytlığın, saçmalıkların zirveye çıktığı bir dönemde bazen seni o kadar zorluyorlar ki..DaMieN' Alıntı:İsabet olmuş. Bu tarz varlıkların deşifre edilmesi gerekli kesinlikle. Bu gibiler yüzünden ben niye mesleğim adının lekelenmesini kabulleneyim. Şiddetin her türlüsüne karşıyım...
ismailt' Alıntı:pisagorean' Alıntı:Haberi dün foxta izledim. Öğretmenin branşına kadar söylediler. Sonuçta branşı önemli olmamalı bu haberde. Öğretmen der geçersin. Burnuma pis kokular geliyor. Bizim branşı bitirmek için kamuoyu oluşturuluyor arkadaşlar.
Hocam bakanlığın elinde haber niteliğinde ne olaylar varken, tutup da yeğitekin yayınladığı yeni yönetmeliğin olduğu gün branşına kadar söylenen dayakçı öğretmen haberi bana çok manidar geldi.Hocam devlet yönetimi ve medyanın gücünü iyi analiz etmiş biri olarak bunu kasıtlı bir haber olarak düşünüyorum.Eğer bu yazıları okuduktan sonra bana soruşturma açmak istiyorlarsa benim kim olduğumu aramakla uğraşmasınlar özelden yazsınlar ben söylerim.
ordinaryus' Alıntı:Ne alaka..? Bende yeri gelince öğrenci dövmek zorunda kalıyorum.. Ciddiyetsizliğin, lakaytlığın, saçmalıkların zirveye çıktığı bir dönemde bazen seni o kadar zorluyorlar ki..DaMieN' Alıntı:İsabet olmuş. Bu tarz varlıkların deşifre edilmesi gerekli kesinlikle. Bu gibiler yüzünden ben niye mesleğim adının lekelenmesini kabulleneyim. Şiddetin her türlüsüne karşıyım...
Ha şu var sen belki Fen Lisesi yada iyi bir okulda görev yapıyorsun tuzun kuru ama git birde gettolarda ki bazı okulları gör.. Herkesi lise mezunu yapmaya çalışan bir eğitim sisteminde yaşaması zarar tipler öğrenci oluyor ve dokunulmazlık kazanıyor.. :x