hasari' Alıntı:Geçen dönem (4 3 5 4 4 ... gibi mi) bu dönem (4 4 4 4... diye) :mrgreen:
hasari' Alıntı:Geçen dönem (4 3 5 4 4 ... gibi mi) bu dönem (4 4 4 4... diye) :mrgreen:
memo41' Alıntı:BEN GİRMİYORUM...İDARE GİRME DEDİ..BİR SORUN OLURMU..1.DÖNEMDE GİRMEDİM..İDARE SEN NOT VERMİYORSUN.GİRMEYECEKSİN DEDİ
Hocam davranış notlarını girmek zorundasın nasıl girmiyorsunuzmemo41' Alıntı:BEN GİRMİYORUM...İDARE GİRME DEDİ..BİR SORUN OLURMU..1.DÖNEMDE GİRMEDİM..İDARE SEN NOT VERMİYORSUN.GİRMEYECEKSİN DEDİ
memo41' Alıntı:walla idare girme dedi..girmelimiyim yoksa...idare bilmiyormu acaba..ama idare girme dediyse vardır bir bildiği
:+1: :+1: :+1: :+1:ilon' Alıntı:tab ına kuvvet hocam....![]()
hasan' Alıntı:Üşenmeden, e-okuldan bir pencereye resimli öğrenci listesi, diğerine davranış notları listesi açıyom. 55555555 verip sonra düzenlemeleri yapıyorum. Öğrenci sayımın az olmasının (21-30 arası) faydası var, Allah "halimyaren" gibi arkdaşlarıma yardım etsin.
Sınıf öğretmeni olmak varmış. Tek tuşla tüm sınıfa not verebiliyorlar...
karinca_52' Alıntı:davranış notu fazla zaman almıyor zaten ...aslında genelde aynı verilse de değişmez
agahyildiz' Alıntı:bencede gir. sonra niye girmedin diye sorarlarsa idare şöyle demişti böyle demişti diyemeyiz.
e-okul her öğretmenin kendi sorumluluğunda..
bu arada eğer açılmıyorsa idare izin verme yetkisini ayarlayamıyordur.
bilgisayarcılar. davranış notlarını + sınıfınız varsa öğrencilerinizin okudukları kitapları + yine sınıfınız varsa yöneltme formlarını girmek zorundasınız...
yasarcan' Alıntı:arkadaşlar macro maker adlı bir program var onu kullanarak arka arkaya 400 tane TAb -> 5 gönderebilirsiniz..
http://www.inndir.com/MacroMaker-19159p.html
benden duymuş olmayın
:lol: