benimde niyetim 2. el fakat övgüler yeterli gelmiyor bana güvensiz kaldım.akyurek38' Alıntı:Arkadaşım ben 2 ay önce 2008 model logan mcv 1.4 modelini aldım, gayet memnunum. En çokta yakıtından. Konfor orta düzey ama fiyatına göre ideal bir araba. ama sana tavsiyem temizinden bir ikinci el bul. Araştırırsan düşük km lerde var.
:+1:ismailt' Alıntı:İknci el dacia logan dizel öneririm.Bagajı ve arka koltukları çok geniş.Clioyaya arkada 3 kişi zor otururken daciada ferah ferah oturuyorsun.Ama sıfır alma fiyat farkı az.Ama 2.el dizel loganı öneririm.Donanımlısı 14e alınabilir.klimalı yol bilgisayarlı elektrikli ön camlar ve dikiz aynaları var sanırım.Ayrıca euroncaptan da 3 yıldız almıştır.Bu 3 yıldız ne anlama geliyor dersen. şöyle açıklayayım.97 model bmw 320 euroncaptan 1.5 yıldız almış bir modeldir.![]()
cihannuma' Alıntı:benimde niyetim 2. el fakat övgüler yeterli gelmiyor bana güvensiz kaldım.akyurek38' Alıntı:Arkadaşım ben 2 ay önce 2008 model logan mcv 1.4 modelini aldım, gayet memnunum. En çokta yakıtından. Konfor orta düzey ama fiyatına göre ideal bir araba. ama sana tavsiyem temizinden bir ikinci el bul. Araştırırsan düşük km lerde var.