ras' Alıntı:Valla hocam akılda kalması için belki haklısın ama o kişinin yaşından dolayı normaldirBiz daha 27 lerdeyiz gerek yok o türlü olmasına daha çok aşka dair ifadeler beklentimiz.
nesquik' Alıntı:arkadaşım bütün metini yazmışlardı hoştu bi bakın hocaam belki bazı bölümlerini kullanabilrsiniz![]()
Evlilik yemini etmek ister misiniz?
Ben.../ Ben... (Noktali yerlere gelin ve damat adi yazilir)
... Biz ikimiz birbirimizi sevdik. Biz ikimiz birbirimizi seçtik. Biz ikimiz birbirimize es olduk.
♥
Biz ikimiz yolcuyuz. Hayat yolunu birlikte adimlamaya söz verdik.
Yokuslari da, inisleri de beraber karsilayacagiz. Bizim için iyi yolculuk duasi edin.
♥
Biz ikimiz yoksuluz. Baska herkesi terk edip birbirimizi tercih ettik.
Baska her seyi birakip askimiza razi olduk. Birbirimize verdiklerimizle zenginlesecegiz.
Bizim için bereketli kazanç duasi edin.
♥
Biz ikimiz öksüz ve yetimiz. Annelerimizi ve babalarimizi birakip da geldik.
Anne ve babamiz çogu kez yanimizda olmayacaklar.
Birbirimize sefkat edip birbirimizi sevindirecegiz. Bizim için teselli duasi edin.
♥
Biz ikimiz kör ve sagiriz. Birbirimizden baskasini görmeyecek gözlerimiz.
Kulaklarimiza baskalarinin fisiltilari erismeyecek. Birbirimize göz kulak olacagiz.
Bizim için hayir duasi edin.
♥
Biz ikimiz evliyiz. Aski oldurmak için paylasacagiz hayati.
Kalplerimize gizli kapilar açilacak evliligimizle. Birbirimizi daha çok sevecegiz bundan böyle.
Bizim için mutluluk duasi edin.
♥
Ve Ask Evliligin Ellerinden Tuttu - Senai Demirci
hbasdereli' Alıntı:Davetiyeyi bilmiyorum ama birisi düğün arabasına 'Rahat Battı' yazdırmış o güzeldi![]()
tr_tuba' Alıntı:hbasdereli' Alıntı:Davetiyeyi bilmiyorum ama birisi düğün arabasına 'Rahat Battı' yazdırmış o güzeldi![]()
uhaha:
amip33' Alıntı:tr_tuba' Alıntı:hbasdereli' Alıntı:Davetiyeyi bilmiyorum ama birisi düğün arabasına 'Rahat Battı' yazdırmış o güzeldi![]()
uhaha:
fatihtasoz' Alıntı:kimse okumuyor zaten hocam öyle afilli şeyler yazmaya gerek yok. bir tanıdığım bayan 40lı yaşlarda evlendi hiç unutmuyorum davetiyede nefesin nefesine tenin tenine gibi erotizm içeren şeyler vardıyazacaksan böyle yazacaksın kimse unutmayacak
![]()
gunica' Alıntı:bende temmuzda evleniyorum.. düğün davetiyemi kendim tasarladım.. fotoğraflı olmasını istedik. örnek fotoğraflı davetiyeler genelde sünnet davetiyesi filandı..bende en iyisi kendim yapayım dedim. sepya tonlarında hoş bişi oldu eve gidince paylaşırım.. yazanda sadece "Nikah ve düğün törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız." aile isimleri, adresler o kadar
sonuçta davetiye bu insanları davet edeceksiniz. bence kalabalığa gerek yok @fatihtasoz hocama katılıyorum..
mutluluklar...
ihsaniye' Alıntı:"Ey Rabbimiz, ikimizi de sana teslim olanlardan eyle, soyumuzdan da sana teslim olan bir ümmet çıkar, bize ibadet yollarımızı göster, tevbemizi kabul buyur. Hiç şüphesiz sen tevbeleri kabul edensin ve çok merhametlisin." Bakara-128
seldabal' Alıntı:bizim ki:
Eşi yok sevgili, bir tatlı oyun sundu câna,
"Tek mi çift mi dileğin neyse, hemen söyle bana",
Gülerek "Çift olalım, gel güzelim haydi!" dedim,
"Çift olup tek kalalım sevdiceğim, anlasana!" Hz. Mevlana