corsa ve bagajı hakkında

Kodla Büyü

blackpeace123

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2004 corsa almayı düşünüyorum. arakaya 4 katlanan bir bebek arabası sığar mı? bebek arabasının resmini aşağıda ekliyorum.özellikle corsa kullananlar veya bilenler cevaplarsa sevinirim.

7820110325171648.jpg

Bagaja başka bişey koymacaksan sığar hocam. Ama düz mantık çocuğun varsa sedan tarzı bişey al kendi bavullarınada yer kalsın

bende 2004 polo vardı. resimdeki bebek arabasını denemiştim bagaja sığıyordu. 9-10 mağaza gezdim, polonun bagajına sığan ve baston tip olmayan 2-3 tane bebek arabası bulabilmiştim. biriside resimdeki.

Rahat sığacaktır hoca. Bemde 2000 model corsa var kraft marka bebeğin arabası rahatlıkla sığıyor.

sibilim_ogretmeni' Alıntı:
Bagaja başka bişey koymayacan mı hocam:) Tavsiyem bagajı geniş bir araba almanız.

almasına alayım da ne alayım. 2001 corallaya baktım.km fazla, hep ya değişen parçası var yada boyalı parçası

2001-2004 arası focuslara baktım onlarda aynı. ayrıca fazla yakıyor.sonra aynen 2000-2001 astralara baktım hakeza öyle. bide o fiyata 2007-2008 clio symbol var alınabilecek bende o arabayı hiç sevmiyorum. hundailer var kimse alma diyor. paramda 1800-18500 arası. daha başka binilebilecek ikici eli kuvvetli az yakan araç kaldıysa yazarsanız sevinirim birazda onları inceleyeyim.

blackpeace123' Alıntı:
Bagaja başka bişey koymayacan mı hocam:) Tavsiyem bagajı geniş bir araba almanız.

almasına alayım da ne alayım. 2001 corallaya baktım.km fazla, hep ya değişen parçası var yada boyalı parçası

2001-2004 arası focuslara baktım onlarda aynı. ayrıca fazla yakıyor.sonra aynen 2000-2001 astralara baktım hakeza öyle. bide o fiyata 2007-2008 clio symbol var alınabilecek bende o arabayı hiç sevmiyorum. hundailer var kimse alma diyor. paramda 1800-18500 arası. daha başka binilebilecek ikici eli kuvvetli az yakan araç kaldıysa yazarsanız sevinirim birazda onları inceleyeyim.
2000-2001 honda civic

blackpeace123' Alıntı:

2002-2003 Honda Jazz tavsiye ederim. 4 değil 2 katlanan bebek arabası sığıyor. Bagajı 380 lt. Yakıtını söylemeye gerek yok...

hocam aynı bebek arabasından bizim oğlumuzunda var:) piyasada bulabileceğin en az yer kaplayan bebek arabası diyebilirim ben unoya sığdırdım çok fazla bişey koymayacaksanda işini görür corsa içine sindiyse düşünme benim arabam şimdi accent era yol uzayınca arabada uzadı:)

alperen38' Alıntı:
sedandan vazgeçme çocuklu aileler için bir numara
sembol var bende ne atarasan at dolmuyor.

hocam sendeki kaç model son çıkanlar mı yoksa önceki kasalar mı.bende önceki kasaları sevmiyorum. 2009 dan sonralarda pahalı bana göre

blackpeace123' Alıntı:

hocam ki cerato dizel bulabilirsin zorlasan o paralara...korkma o kadar kialardan sağlam arabadır...yada arkadaşlar söylemiş rio sedan..

Hocam çocuk varsa sedan araba almak en mantıklısı. Bende senin gibi düşünüyordum getz alıcaktık babamın zoruyla albea aldık.

İyi ki almışız 515 lt bagaj full dolu. :)

tarik8411' Alıntı:
Hocam çocuk varsa sedan araba almak en mantıklısı. Bende senin gibi düşünüyordum getz alıcaktık babamın zoruyla albea aldık.

İyi ki almışız 515 lt bagaj full dolu. :)

hocam arabanız nasıl. ikici eli kuvvetli. yakıtı hakkında bilgi verir misiniz? fiatları pek gözüm tutmadığı için tercih etmedim.

ayrıca ben kendi memleketimdeyim.sadece yazın yaylaya gitmek için ve pikniklere gitmek için bol hacimli bagaj gerekecek. aslında bende istiyorum geniş bagajı ama arabaları begenemiyorum.

BBNET
Geri