2004 corsa almayı düşünüyorum. arakaya 4 katlanan bir bebek arabası sığar mı? bebek arabasının resmini aşağıda ekliyorum.özellikle corsa kullananlar veya bilenler cevaplarsa sevinirim.
Tavsiyem bagajı geniş bir araba almanız.sibilim_ogretmeni' Alıntı:Bagaja başka bişey koymayacan mı hocamTavsiyem bagajı geniş bir araba almanız.
2000-2001 honda civicblackpeace123' Alıntı:sibilim_ogretmeni' Alıntı:Bagaja başka bişey koymayacan mı hocamTavsiyem bagajı geniş bir araba almanız.
almasına alayım da ne alayım. 2001 corallaya baktım.km fazla, hep ya değişen parçası var yada boyalı parçası
2001-2004 arası focuslara baktım onlarda aynı. ayrıca fazla yakıyor.sonra aynen 2000-2001 astralara baktım hakeza öyle. bide o fiyata 2007-2008 clio symbol var alınabilecek bende o arabayı hiç sevmiyorum. hundailer var kimse alma diyor. paramda 1800-18500 arası. daha başka binilebilecek ikici eli kuvvetli az yakan araç kaldıysa yazarsanız sevinirim birazda onları inceleyeyim.
blackpeace123' Alıntı:almasına alayım da ne alayım. 2001 corallaya baktım.km fazla, hep ya değişen parçası var yada boyalı parçası
2001-2004 arası focuslara baktım onlarda aynı. ayrıca fazla yakıyor.sonra aynen 2000-2001 astralara baktım hakeza öyle. bide o fiyata 2007-2008 clio symbol var alınabilecek bende o arabayı hiç sevmiyorum. hundailer var kimse alma diyor. paramda 1800-18500 arası. daha başka binilebilecek ikici eli kuvvetli az yakan araç kaldıysa yazarsanız sevinirim birazda onları inceleyeyim.
piyasada bulabileceğin en az yer kaplayan bebek arabası diyebilirim ben unoya sığdırdım çok fazla bişey koymayacaksanda işini görür corsa içine sindiyse düşünme benim arabam şimdi accent era yol uzayınca arabada uzadı
alperen38' Alıntı:sedandan vazgeçme çocuklu aileler için bir numara
sembol var bende ne atarasan at dolmuyor.
blackpeace123' Alıntı:sibilim_ogretmeni' Alıntı:Bagaja başka bişey koymayacan mı hocamTavsiyem bagajı geniş bir araba almanız.
almasına alayım da ne alayım. 2001 corallaya baktım.km fazla, hep ya değişen parçası var yada boyalı parçası
tarik8411' Alıntı:Hocam çocuk varsa sedan araba almak en mantıklısı. Bende senin gibi düşünüyordum getz alıcaktık babamın zoruyla albea aldık.
İyi ki almışız 515 lt bagaj full dolu.![]()