MarasliMuallim
Site Gezgini
Arkadaşlar comnet veya NetSpeed hangisini tavsiye edersiniz
Yok Hocam Sıkıntı olmaz ama başka arkadaşlarımızda faydalansın derseniz bunu da arkadaşınız kullanabilirPeki bunu ben bir arkadasim daha kullansak olir mu? Kod tek kişi için mi geçerli
Kodu Kullanmada kişi Sınırı yok. Kullanana 30 gün, kullandırana da 30 gün ancak kullandırana kalan hizmet süresi 180 i geçemiyorPeki bunu ben bir arkadasim daha kullansak olir mu? Kod tek kişi için mi geçerli
Hocam buyrun comnet. Aboneliğim 5 gün önce başladı ancak internet hızım 1 Mbps üzerine çıkmıyor (paketim 35 Mbps). Aynı adreste aynı modem ile son 4 senedir hızımda Türk Telekom ile hiçbir problem yaşamamışken, Comnet firması (altyapı sağlayıcı Türk Telekom ) 5 gündür 1 megabit üzerinde internet veremiyor. Müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor, arıza kaydı bırakıldığı zaman dönüş yapılmıyor. Abonelik iptal edilmek istendiğinde ücret iadesi de yapılmıyor. Btk ya şikayet var a şikayet oluşturdum. Ancak henüz gelişme yok. Bana referans olan arkadaşımın da interneti aynı durumda.Comnet ile ilgili iyi yorum yazan çok olmamıs. Özellikle müşteri hizmetleri ile alakalı. Açıkçası ondan çekindim biraz. Fiyat olarak daha uygun NetSpeed e göre
hocam bu aralar comnet te sıkıntılar var. benim de 3 günüm kaldı başka firmaya gececegim...Hocam buyrun comnet. Aboneliğim 5 gün önce başladı ancak internet hızım 1 Mbps üzerine çıkmıyor (paketim 35 Mbps). Aynı adreste aynı modem ile son 4 senedir hızımda Türk Telekom ile hiçbir problem yaşamamışken, Comnet firması (altyapı sağlayıcı Türk Telekom ) 5 gündür 1 megabit üzerinde internet veremiyor. Müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor, arıza kaydı bırakıldığı zaman dönüş yapılmıyor. Abonelik iptal edilmek istendiğinde ücret iadesi de yapılmıyor. Btk ya şikayet var a şikayet oluşturdum. Ancak henüz gelişme yok
inşallah yıllık abonelik yapmamışsınızdır. Öyle ise en kısa sürece aboneliği fesh edip başka servis sağlayıcıya geçin. 14 günü geçerseniz paranızı alamazsınız. Çok hızlı müşteri toplamıştı ama aynı hızda kaybedecek muhtemelen.Hocam buyrun comnet. Aboneliğim 5 gün önce başladı ancak internet hızım 1 Mbps üzerine çıkmıyor (paketim 35 Mbps). Aynı adreste aynı modem ile son 4 senedir hızımda Türk Telekom ile hiçbir problem yaşamamışken, Comnet firması (altyapı sağlayıcı Türk Telekom ) 5 gündür 1 megabit üzerinde internet veremiyor. Müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor, arıza kaydı bırakıldığı zaman dönüş yapılmıyor. Abonelik iptal edilmek istendiğinde ücret iadesi de yapılmıyor. Btk ya şikayet var a şikayet oluşturdum. Ancak henüz gelişme yok
inşallah yıllık abonelik yapmamışsınızdır. Öyle ise en kısa sürece aboneliği fesh edip başka servis sağlayıcıya geçin. 14 günü geçerseniz paranızı alamazsınız. Çok hızlı müşteri toplamıştı ama aynı hızda kaybedecek muhtemelen.
Bende 2 ay denedim sıkıntı yoktu. Sonra yıllık yerine 6 aylık almıştım. Ne olur ne olmaz diye. En azından şimdilik yıllığa göre kaybım çok değil şükür diye avunuyorum aksilik durumunda. Bakalım belki de düzeltirler durumu. Umut içindeyim açıkçası. Gündüz bağlantım iyi ama akşam birkaç saat biraz yavaşlıyor. Hayırlısı be yaa.bu olacakları tahmin ederek 1 aylık abonelik yaptım. Giderse de 300 tl gider önemli değil
YouTube'da Mesut Çevik konuyla ilgili bir video yaptı.
Mesut çevik'in videosundan ve comnetin açıklama yapmamasından anladığıma göre yakın zamanda bir çözüm görünmüyor... geçmiş olsun
Hocam benim de 13. günüm bugün. Problem yaşamadan feshedebilir miyim acaba.inşallah yıllık abonelik yapmamışsınızdır. Öyle ise en kısa sürece aboneliği fesh edip başka servis sağlayıcıya geçin. 14 günü geçerseniz paranızı alamazsınız. Çok hızlı müşteri toplamıştı ama aynı hızda kaybedecek muhtemelen.
14 günden önce olduğuna göre olur ama yetişir mi bilmem süre.Hocam benim de 13. günüm bugün. Problem yaşamadan feshedebilir miyim acaba.
E devletten mi feshettiniz hocam, nasıl bir yol izleniyor. Benim de bugün 13. günüm.aboneliğin 6. gününde kapattırdım kurtuldum .
mobil uygulamasında abonelik iptali diye bir buton var oraya tıkladığınız anda iptal oluyorE devletten mi feshettiniz hocam, nasıl bir yol izleniyor. Benim de bugün 13. günüm.