Comnet vs NetSpeed

Kodla Büyü
comnet i yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Daha önce ttnet, turknet, millenicom kullandım. Neredeyse tüm servis sağlayıcılar turktelekom dsl altyapısını kullandığından hangi operatörü seçtiğiniz önemli olmuyor. Önceki operatörlerdeki hız ve kopmalar ne ise aynen devam ediyor. Hattınız sağlıklı ise diğer operatörlerde de aynen devam ediyor.
Eğer aşağıdaki kodu kullanarak comnet e üye olursan hem sana hemde bana bir ay ücretsiz internet veriyor.
CMT744UVK

Ayrıca sizde bir kez üye olduktan sonra kendi kodunuzu paylaşırsanız siz de kazanıyorsunuz

Comnet ile ilgili iyi yorum yazan çok olmamıs. Özellikle müşteri hizmetleri ile alakalı. Açıkçası ondan çekindim biraz. Fiyat olarak daha uygun NetSpeed e göre

Comnet ile ilgili iyi yorum yazan çok olmamıs. Özellikle müşteri hizmetleri ile alakalı. Açıkçası ondan çekindim biraz. Fiyat olarak daha uygun NetSpeed e göre
Hocam buyrun comnet. Aboneliğim 5 gün önce başladı ancak internet hızım 1 Mbps üzerine çıkmıyor (paketim 35 Mbps). Aynı adreste aynı modem ile son 4 senedir hızımda Türk Telekom ile hiçbir problem yaşamamışken, Comnet firması (altyapı sağlayıcı Türk Telekom ) 5 gündür 1 megabit üzerinde internet veremiyor. Müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor, arıza kaydı bırakıldığı zaman dönüş yapılmıyor. Abonelik iptal edilmek istendiğinde ücret iadesi de yapılmıyor. Btk ya şikayet var a şikayet oluşturdum. Ancak henüz gelişme yok. Bana referans olan arkadaşımın da interneti aynı durumda.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241209_222350_Comnet.webp
    Screenshot_20241209_222350_Comnet.webp
    37.8 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Hocam buyrun comnet. Aboneliğim 5 gün önce başladı ancak internet hızım 1 Mbps üzerine çıkmıyor (paketim 35 Mbps). Aynı adreste aynı modem ile son 4 senedir hızımda Türk Telekom ile hiçbir problem yaşamamışken, Comnet firması (altyapı sağlayıcı Türk Telekom ) 5 gündür 1 megabit üzerinde internet veremiyor. Müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor, arıza kaydı bırakıldığı zaman dönüş yapılmıyor. Abonelik iptal edilmek istendiğinde ücret iadesi de yapılmıyor. Btk ya şikayet var a şikayet oluşturdum. Ancak henüz gelişme yok
hocam bu aralar comnet te sıkıntılar var. benim de 3 günüm kaldı başka firmaya gececegim...

Hocam buyrun comnet. Aboneliğim 5 gün önce başladı ancak internet hızım 1 Mbps üzerine çıkmıyor (paketim 35 Mbps). Aynı adreste aynı modem ile son 4 senedir hızımda Türk Telekom ile hiçbir problem yaşamamışken, Comnet firması (altyapı sağlayıcı Türk Telekom ) 5 gündür 1 megabit üzerinde internet veremiyor. Müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor, arıza kaydı bırakıldığı zaman dönüş yapılmıyor. Abonelik iptal edilmek istendiğinde ücret iadesi de yapılmıyor. Btk ya şikayet var a şikayet oluşturdum. Ancak henüz gelişme yok
inşallah yıllık abonelik yapmamışsınızdır. Öyle ise en kısa sürece aboneliği fesh edip başka servis sağlayıcıya geçin. 14 günü geçerseniz paranızı alamazsınız. Çok hızlı müşteri toplamıştı ama aynı hızda kaybedecek muhtemelen.

bu olacakları tahmin ederek 1 aylık abonelik yaptım. Giderse de 300 tl gider önemli değil
inşallah yıllık abonelik yapmamışsınızdır. Öyle ise en kısa sürece aboneliği fesh edip başka servis sağlayıcıya geçin. 14 günü geçerseniz paranızı alamazsınız. Çok hızlı müşteri toplamıştı ama aynı hızda kaybedecek muhtemelen.

bu olacakları tahmin ederek 1 aylık abonelik yaptım. Giderse de 300 tl gider önemli değil
Bende 2 ay denedim sıkıntı yoktu. Sonra yıllık yerine 6 aylık almıştım. Ne olur ne olmaz diye. En azından şimdilik yıllığa göre kaybım çok değil şükür diye avunuyorum aksilik durumunda. Bakalım belki de düzeltirler durumu. Umut içindeyim açıkçası. Gündüz bağlantım iyi ama akşam birkaç saat biraz yavaşlıyor. Hayırlısı be yaa.

10 gün kadar önce comnete geçtim. Altyapı 75 mbps destekliyor. Bir alt tarife 35 mbps olunca 100mbit tarifeyi tercih ettim geçtim. Hız testlerinde 70 mbite ulaşıyor ancak zaman zaman özellikle akşam saatlerinde indirme hızı 1 megabitlere kadar düşüyor. Ancak upload hızı aynı gibi. Önceki akşam arıza kaydı oluşturdum ancak dönüş olmadı henüz. Önceki operatörde (vdfn) aynı altyapı ve aynı modemi kullanmama rağmen 1 yıllık kullanımda böyle bir problem yaşamadım.

Mesut çevik'in videosundan ve comnetin açıklama yapmamasından anladığıma göre yakın zamanda bir çözüm görünmüyor... geçmiş olsun

comnet bu ara sıkıntılı, 10-15 gündür sıkıntı var. müşteri hizmetlerine de ulaşılamıyor. ne zaman arasam müşteri hizmetleri dolu diyor.

Hocam benim de 13. günüm bugün. Problem yaşamadan feshedebilir miyim acaba.

Comnet sanırım vaktinde faturaları ödememiş.

Burada sürekli övülüyordu. Öven arkadaşlar kullanıyor mu hâlâ?

Önce Netspeed kullandım. O kadar çok sıkıntı yaşadım ki illallah ettirdiler. Sonra Millenicom kullandım. Hizmet güzeldi ama geçer geçmez fiyatlar artmaya başladı. En son yeni abonelik 259 lira iken benden 3 yüz küsur lira istenince ben de NetGsm 100 Mb Hızında ev interneti aldım. 4 ay kadar oldum başlayalı. Hızı da iyi sıkıntı da yaşamadım. Tavsiye ederim. Not, arkadaşını getir gibi bir kampanyası var. Referans kodu aşağıdadır... Başvururken referans kodu vererek indirim kazanmayı unutmayın. Not: GSM hizmetleri de var, ben ev internetinden bahsediyorum.

Referans Kodu : NTGZLASL9

6 ay kadar comnet üyesi idim. Yaptıkları sözleşme feshinden ötürü birazcık araştırma yaptım. Comnet aboneleri eğer modeminiz kendinize ait değilse ve başka bir internet hizmeti veren firmaya yakın zamanda geçmeyecekseniz modemi comnet e iade etmelisiniz. Başka bir internet hizmeti aboneliği yapacaksanız modemi yeni firma devir alıyor.

Araştırmalarımdan sonra bende Millenicom a abone oldum. Millenicom da , 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanmak için 1C6C0239 indirim kodu kullanarak https://www.milleni.com.tr 'den veya 0850 333 0 334 numarali cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir.

BBNET
Geri