blok tabanlı kodlama programında çevrede bulunan çöpleri temizleyen bir proje , yada ağaç dikimini gösteren proje yaptırmayı düşünüyorum.canvada da birşeyler yaptırılabilir.merhaba arkadaşlar.yeşil şehir kodluyorum konulu codeweek için yapmayı düşündüğünüz örnekleri paylaşır mısınız?fikir olsun birbirimize
okulumuzun etkinliği, Kodu: cw25-hVrl3 , katılıp destek olabilirsiniz hocalarımmerhaba arkadaşlar.yeşil şehir kodluyorum konulu codeweek için yapmayı düşündüğünüz örnekleri paylaşır mısınız?fikir olsun birbirimize
canvaya eba ile giriş yapılamıyor 503 sunucu hatası uyarısı veriyor,denediniz mi hocam bir öğrenci ileblok tabanlı kodlama programında çevrede bulunan çöpleri temizleyen bir proje , yada ağaç dikimini gösteren proje yaptırmayı düşünüyorum.canvada da birşeyler yaptırılabilir.
Burayı anlamadım, kodu yazınca neye nasıl destek olunuyor ki?Temiz Bir Gelecek Kodlarımızda Saklı
October 14 - 27, 2024: a week to celebrate coding in Europe, encouraging citizens to learn more about technology, and connecting communities and organizations who can help you learn coding.codeweek.eu
okulumuzun etkinliği, Kodu: cw25-hVrl3 , katılıp destek olabilirsiniz hocalarım
Benim anladığım, "kişinin beyanı esastır" mantığıyla çalışıyor sistem. Siz oraya şu tarihler arası şu tema ile şurada kodlama etkinliği yapacağım diyorsunuz sadece. Kodlama etkinliğini ise code.org, kodlabüyü, scratch veya robotik malzemelerle kendiniz yapabiliyorsunuz. şu içeriği inceleyiniz :Burayı anlamadım, kodu yazınca neye nasıl destek olunuyor ki?
merhaba arkadaşlar.yeşil şehir kodluyorum konulu codeweek için yapmayı düşündüğünüz örnekleri paylaşır mısınız?fikir olsun birbirimize
Çünkü biz bilişim öğretmenleri güya hiçbirşey yapmıyormuşuz ya, sırf birilerinin gözüne sokmak için bu çalışmaları yapıyoruz hocam. Üstelik yapılan çalışmalar derste anlattığım konulardan, yani yapılanlara ekstra hiçbirşey katmadan, diğer branşların ağzını açık bırakmaya yetiyor.Codeweek'a katılınca ne oluyor?
Yani normalde hep yaptırdığımız rutin etkinlikleri codeweek.eu ya kaydedince ne oluyor ki?
Çok özür dilerim ama ben ne e-twinning ne de codeweek etkinliklerinin tam olarak bize ne kattığını anlayamıyorum. Yani zaten yaptığımız etkinlikleri neden kaydedip göstere göstere yapıyoruz ki...
Haklısın hocam, bu etkinlikler bize değil başkalarına bişey katıyor.Çünkü biz bilişim öğretmenleri güya hiçbirşey yapmıyormuşuz ya, sırf birilerinin gözüne sokmak için bu çalışmaları yapıyoruz hocam. Üstelik yapılan çalışmalar derste anlattığım konulardan, yani yapılanlara ekstra hiçbirşey katmadan, diğer branşların ağzını açık bırakmaya yetiyor.
3D yazıcı ile neler yapabiliriz bu seneki çerçeve dahilinde?
şu şekilde hocamBurayı anlamadım, kodu yazınca neye nasıl destek olunuyor ki?