Bu konuda bilgisi olan var mı?
Yönetmeliğe baktım. Proje okulları ile alakalı bir norm değil.İlgili yönetmelik değişikliğinden anladığım kadarıyla normu olmayan Proje Okullarına norm açmışlar. 249 eğitim kurumu dediği de muhtemelen bu proje okulları oluyor.
yok hocam . ben bilişimciyim idaredeyim. toplam 10 saat dersimiz var +1 norm geldi. bizde şaşırdık ama güzel olduYönetmeliğe baktım. Proje okulları ile alakalı bir norm değil.
Bu okullarda bilişim normuna atanan öğretmen artık direk btr olacak galiba. Artık bu okullarda btr görevlendirme değil normla olacak anladığım kadarıyla.hayırlı olsun fatih projesi olan btr olmayan okullara norm açıldı... yazısı dün geldi
Inşallah çoğalır da bu sene olmadı seneye il içi olur yahuyok hocam . ben bilişimciyim idaredeyim. toplam 10 saat dersimiz var +1 norm geldi. bizde şaşırdık ama güzel oldu
yok hocam . ben bilişimciyim idaredeyim. toplam 10 saat dersimiz var +1 norm geldi. bizde şaşırdık ama güzel oldu
hayırlı olsun fatih projesi olan btr olmayan okullara norm açıldı... yazısı dün geldi
Listeyi göndermediler hocam. Belki sonradan yayınlarlar. Uzaktan eğitim derslerine hazırlık ataması diye düşünüyorum şahsen ...Hangi okullarda olacaktı? Listeyi görebilseydik
Hocam 4.madde benim de aklıma geldi... Tam ders sayısı azaltilacakken BTR normunu vermeleri akıllarda soru işareti birakiyor..BTR normuna geçirerek ders kaldırılabilir...Ayda yılda bir iyi birşey yapıldı onuda anlayan beri gelsin
1)norm kadro neye göre ve kaç okula verildi?norm güncellemeleri buna uygun mu yapıldı?
2) bu okullara görevlendirmeler nasıl olacak.
3) yazıda verilen norma bilişim normu diyor,btr normu demiyor. Yani biz o normun btr normu olduğunu düşünüyoruz ama resmi olarak hala muallak
4)bunun arkadından inşallah dersin kaldırılması veya zorunlu olamaktan çıkarılıp seçmeli yapılması gibi birşeyde çıkmaz inşallah