bexo' Alıntı:hocam ie tabı ubuntu da kurdum bende hata verdi nerde hata yaptım acaba? yada ubuntudamı çalışmıyor
06Davut' Alıntı:ie tab eklentisini google choremeye yüükleyince e okula daa rahatlıkla girebilir oldum normalde hızlı ders notu girişi açılmıyordu şimdi rahat giriyor![]()
windows yülemeye gerek kalmadı.
Savunan Adam' Alıntı:06Davut' Alıntı:ie tab eklentisini google choremeye yüükleyince e okula daa rahatlıkla girebilir oldum normalde hızlı ders notu girişi açılmıyordu şimdi rahat giriyor![]()
windows yülemeye gerek kalmadı.
Hocam chrom a ie tabı ekledim fakat işletim sistemi desteklenmiyor diyor![]()
06Davut' Alıntı:bexo' Alıntı:hocam ie tabı ubuntu da kurdum bende hata verdi nerde hata yaptım acaba? yada ubuntudamı çalışmıyor
hocam ie tabını kurduktan sonra googleye e okul yönetim yazıp tıkyayınca oradan e okul yönetim e sağ tıklayıp open link ie tab seçeneğini tıklayın sonra bir sayfa çıkacak (( böyle yazıyor Not Currently Supported ) oradan Cloud Internet Explorer tıklayın sonra LAUNCH APP A TIKLADIN MI ie host una bağlanan sayfa çıkıyor ie araç çubuğu oluşmuş biçimde adres çubuğuna yaz e okul gir.
bunu ilk sefer böyle yaptıktan sonra e okulu açınca sık kulllanılanlara ekle ki ikinci girişin için tek tıklama yeterli olsun.