Chrome'den "e-okul'a girebiliyorum"

Kodla Büyü

06Davut

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
ie tab eklentisini google choremeye yüükleyince e okula daa rahatlıkla girebilir oldum normalde hızlı ders notu girişi açılmıyordu şimdi rahat giriyor :)

windows yülemeye gerek kalmadı.

Ekli dosyalar

• 20.png
    20.png
    156.2 KB · Görüntüleme: 1,487
Re: e okula sonunda girebiliyorum

Mebbiste çalışıyor sorunsuz olarak. :+1: Fakat bu uygulama ne kadar güvenlidir acaba

hocam ie tabı ubuntu da kurdum bende hata verdi nerde hata yaptım acaba? yada ubuntudamı çalışmıyor

Hocam Teşekkürler. Başlık Chrome'den "e-okul'a girebiliyorum" şeklinde olsa daha iyi olurdu.

bexo' Alıntı:
hocam ie tabı ubuntu da kurdum bende hata verdi nerde hata yaptım acaba? yada ubuntudamı çalışmıyor

hocam ie tabını kurduktan sonra googleye e okul yönetim yazıp tıkyayınca oradan e okul yönetim e sağ tıklayıp open link ie tab seçeneğini tıklayın sonra bir sayfa çıkacak (( böyle yazıyor Not Currently Supported ) oradan Cloud Internet Explorer tıklayın sonra LAUNCH APP A TIKLADIN MI ie host una bağlanan sayfa çıkıyor ie araç çubuğu oluşmuş biçimde adres çubuğuna yaz e okul gir.

bunu ilk sefer böyle yaptıktan sonra e okulu açınca sık kulllanılanlara ekle ki ikinci girişin için tek tıklama yeterli olsun.

06Davut' Alıntı:
ie tab eklentisini google choremeye yüükleyince e okula daa rahatlıkla girebilir oldum normalde hızlı ders notu girişi açılmıyordu şimdi rahat giriyor :)

Hocam chrom a ie tabı ekledim fakat işletim sistemi desteklenmiyor diyor :(

Savunan Adam' Alıntı:
06Davut' Alıntı:

Hocam chrom a ie tabı ekledim fakat işletim sistemi desteklenmiyor diyor :(

hocam hangi linux işletim sistemini kullanıyorsun debian mi yoksa fedora olanımı yükledin ? yanlışı yükledinse dediğin gibi kabul etmiyor.
istersen linux mint kullanıyorsan yazılım yöneticisinden yükle yada choremeden eklenti ye tıkla oradan eklenti al de yaz yükle.

06Davut' Alıntı:
bexo' Alıntı:

hocam ie tabını kurduktan sonra googleye e okul yönetim yazıp tıkyayınca oradan e okul yönetim e sağ tıklayıp open link ie tab seçeneğini tıklayın sonra bir sayfa çıkacak (( böyle yazıyor Not Currently Supported ) oradan Cloud Internet Explorer tıklayın sonra LAUNCH APP A TIKLADIN MI ie host una bağlanan sayfa çıkıyor ie araç çubuğu oluşmuş biçimde adres çubuğuna yaz e okul gir.

bunu ilk sefer böyle yaptıktan sonra e okulu açınca sık kulllanılanlara ekle ki ikinci girişin için tek tıklama yeterli olsun.

Yukarıda dediklerinizi yapınca oldu hocam. Teşekkürler...

BBNET
Geri