Çok teşekkürler, sizede iyi bayramlar...Fender' Alıntı:Güzel günlerinizde kullanın.
Hayırlı bayramlar...
1.6 motor değil mi? ne kadara aldınız hocam? bu arada hayırlı olsun.mgkmgk' Alıntı:Merhaba arkadaşlar, Chevrolet yeni aveo sedan LTZ aldım, şimdilik çok memnun kaldım, inşallah memnuniyetim devam eder. Başka bu araca sahip olan var mı acaba? Bu arada daha iyisi sizlerin olsun...
surrender35' Alıntı:1.6 motor değil mi? ne kadara aldınız hocam? bu arada hayırlı olsun.mgkmgk' Alıntı:Merhaba arkadaşlar, Chevrolet yeni aveo sedan LTZ aldım, şimdilik çok memnun kaldım, inşallah memnuniyetim devam eder. Başka bu araca sahip olan var mı acaba? Bu arada daha iyisi sizlerin olsun...
hcm bende bu araçtan almayı düşünüyorum. nasıl memnunmusunuz? yakıt durumu nasıl. yol tutuşu güç-performansı nasıl bizi biraz bilgilendirirmisiniz?mgkmgk' Alıntı:Yakıt sisteminin yeni aveolarda daha az yaktığı söyleniyor, sonuçları burada paylaşacağım. İleride de lpg düşünüyorum.
mgkmgk' Alıntı:Merhaba arkadaşlar, Chevrolet yeni aveo sedan LTZ aldım, şimdilik çok memnun kaldım, inşallah memnuniyetim devam eder. Başka bu araca sahip olan var mı acaba? Bu arada daha iyisi sizlerin olsun...
mgkmgk' Alıntı:surrender35' Alıntı:1.6 motor değil mi? ne kadara aldınız hocam? bu arada hayırlı olsun.mgkmgk' Alıntı:Merhaba arkadaşlar, Chevrolet yeni aveo sedan LTZ aldım, şimdilik çok memnun kaldım, inşallah memnuniyetim devam eder. Başka bu araca sahip olan var mı acaba? Bu arada daha iyisi sizlerin olsun...
Hocam 1.6 motor yok, bunlarda, 1400 motor 100 beygir, 31.200 TL ye aldım