Chevrolet yeni aveo sedan LTZ aldım

Kodla Büyü

mgkmgk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar, Chevrolet yeni aveo sedan LTZ aldım, şimdilik çok memnun kaldım, inşallah memnuniyetim devam eder. Başka bu araca sahip olan var mı acaba? Bu arada daha iyisi sizlerin olsun...

hocam hayırlı olsun ....resimle beraber sürüş izlenimlerini, yakıt, performans, vs vs vs paylaşırsan sevinirim...tabii ki ilerleyen günlerde :)

yakından görmedim ama mobility channel da tanıtımını izlemiştim güzel görünüyor, chevrolet lerde yakıt sarfiyatının çok olduğu söyleniyor (fabrika verilerinin çok üstüne çıktığı) hatta bi arkadaşım cruze modelini 1 yıl kullanıp satmıştı aveo nasıl sizden ilerleyen günlerde yorum alırız

Yakıt sisteminin yeni aveolarda daha az yaktığı söyleniyor, sonuçları burada paylaşacağım. İleride de lpg düşünüyorum.

mgkmgk' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, Chevrolet yeni aveo sedan LTZ aldım, şimdilik çok memnun kaldım, inşallah memnuniyetim devam eder. Başka bu araca sahip olan var mı acaba? Bu arada daha iyisi sizlerin olsun...
1.6 motor değil mi? ne kadara aldınız hocam? bu arada hayırlı olsun.

surrender35' Alıntı:
mgkmgk' Alıntı:

Hocam 1.6 motor yok, bunlarda, 1400 motor 100 beygir, 31.200 TL ye aldım

hocam hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.bende lacetti var,aracınız gayet güzel arabadır,çok yakıyor kısmı tamamen kişisel ve yolun durumuna bağlı.araç güzel ivmelendiği içinçok basarsan çok yakar ki yüksek devirde az yakan araç yoktur sanırım:)tekrardan hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

mgkmgk' Alıntı:
Yakıt sisteminin yeni aveolarda daha az yaktığı söyleniyor, sonuçları burada paylaşacağım. İleride de lpg düşünüyorum.
hcm bende bu araçtan almayı düşünüyorum. nasıl memnunmusunuz? yakıt durumu nasıl. yol tutuşu güç-performansı nasıl bizi biraz bilgilendirirmisiniz?

ho
mgkmgk' Alıntı:

hocam nerden aldınız tam fiyat neydi birde yakıt tüketimi nasıl şu an

Cruze'ların yakıt tüketimi fazla gerçekten ama Aveo'ların normal düzeyde. Bir arkadaşımın 2008 aveosu var, benim accent era'yla aynı yakıyor. Accent lerin ne kadar az yaktığını bilirsiniz heralde :)

mgkmgk' Alıntı:
surrender35' Alıntı:
mgkmgk' Alıntı:

Hocam 1.6 motor yok, bunlarda, 1400 motor 100 beygir, 31.200 TL ye aldım

Hayırlı olsun hocam, bizim arkadaş ta 30,250 ye aldı LT sini izmirde.... Yakıt tüketimi eski aveolara göre farkediyormuş.. Arabayı inceledim biraz, ibreler konsol falan çok hoşuma gitmedi ama fiyatına göre alınabilecek en donanımlı araç :)

BBNET
Geri