H haliluysal Site Gezgini Mesajlar 68 31 Ekim 2010 #31 baktım gördüm çok ama çok beğendim tebrik etmeden geçemedim ellerine sağlık süper olmuş paintte bunlar .....
baktım gördüm çok ama çok beğendim tebrik etmeden geçemedim ellerine sağlık süper olmuş paintte bunlar .....
dervisahmet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 869 31 Ekim 2010 #32 ya arkadaşlar hemen de nasıl inaniyosunuz ya , sizce bunlar can sıkılınca yapılcak resimler mi? Arkadaş şaka yapmış heralde
ya arkadaşlar hemen de nasıl inaniyosunuz ya , sizce bunlar can sıkılınca yapılcak resimler mi? Arkadaş şaka yapmış heralde
C culle Site Gezgini Mesajlar 32 31 Ekim 2010 #33 öyle yada böyle çok süper resimler. tebrikler... :+1:
adeministrator Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 907 31 Ekim 2010 #34 hocam bende böyle yetenek olsa şimdiye kadar internette sanal galerimi açmış, resimciye de hava atmıştım uhaha: Tebrikler.
hocam bende böyle yetenek olsa şimdiye kadar internette sanal galerimi açmış, resimciye de hava atmıştım uhaha: Tebrikler.
M mkaratas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 1 Kasım 2010 #38 gerçekten çok güzel resimler ellerinize sağlık. yalnız bir resimde WELCOME yerine türkçe yazsaydınız daha güzel olurdu
gerçekten çok güzel resimler ellerinize sağlık. yalnız bir resimde WELCOME yerine türkçe yazsaydınız daha güzel olurdu
Çapanoğlu66 Aktif Üye Mesajlar 218 1 Kasım 2010 #42 Paintte bu kadar güzel resim yapabilmek !!!! süper olmuş.
candasarin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 698 14 Mart 2013 #43 Hocam ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel, Çakmaktaş bizim karadeniz insanı gibi burnu biraz eğri olmuş.
Hocam ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel, Çakmaktaş bizim karadeniz insanı gibi burnu biraz eğri olmuş.
noktanet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 737 14 Mart 2013 #45 Re: Paintte yaptığım bazı resimler Özgür Hoca' Alıntı: Hocam bir de kendinizi Photoshop'ta deneyin Genişletmek için tıkla ... bencede :alkis:
Re: Paintte yaptığım bazı resimler Özgür Hoca' Alıntı: Hocam bir de kendinizi Photoshop'ta deneyin Genişletmek için tıkla ... bencede :alkis:
osghe23 Aktif Üye Mesajlar 208 14 Mart 2013 #46 helal olsun, kumsalda resim çizen adam çok yaratıcı olmuş.. Tebrikler :+1:
sami55 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 753 14 Mart 2013 #49 valla ben bunları rüyamda bile çizemem kaldı ki paintte tebrikler hocam
zeybekd Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 420 14 Mart 2013 #51 :alkis: Hocam süper çizimler kesinlikle değerlendirin bu yeteneğinizi...
S safran Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 332 14 Mart 2013 #52 Tebrikler. kendinizi değerlendirin hocam
evrim0626 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,224 14 Mart 2013 #55 way bea paintte neler yapılıyormuş tebrikler
ali04 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,001 14 Mart 2013 #56 hepsi süper, özellikle fred çakmaktaş :alkis: :alkis:
agd85 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,146 14 Mart 2013 #58 ben de evet diyorum ve 3 evetle uğurluyoruz hocam seni şaka bi yana güzel çalışmlar :+1:
pegasus777 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 690 14 Mart 2013 #60 Tebrikler hocam çok güzel çizimler.. Merak ettiğim bunları fare ile mi çizdiniz yoksa dokunmatik ekranla kalemle mi, gerçi ikisiylede çizemem bende fare ileyse gerçekten süper...
Tebrikler hocam çok güzel çizimler.. Merak ettiğim bunları fare ile mi çizdiniz yoksa dokunmatik ekranla kalemle mi, gerçi ikisiylede çizemem bende fare ileyse gerçekten süper...