Bulaşik makinesi tavsiye

Kodla Büyü
Zemini plastik olan Türkiye metal olan Almanya üretimi demişlerdi zamanında.

Sitesinde belirtiliyor. Zaten fiyattan da anlaşılır 🙂

Evet en pahalı 4 model öyleymiş:

2 yıl önce değiştirdim. Önceki bulaşık makinesi Vestel'in 3 programlı en baz modeli idi. Bir akrabamız düğün hediyesi aldığı için biz seçmemiştik. Taş gibi çıktı. 10 yıldan fazla kullandık. Hiçbir tabağı kazanı, artıklarını dahi sıyırmadan makineye hiç acımadan kullandık. Filtreyi temizlemek dışında bir sorun yaşamadık. 2 yıl önce motor arızası verince değiştirmek zorunda kaldık. Gelen servise önerin var mı diye sordum, hocam bulaşık makinelerinin tamamının tekniği aynı. Belki bazısı suyu daha tanzikli püskürtür belki daha fazla program vardır ama temel olarak aynı mantıkla yıkıyorlar dedi. O yüzden çok para vermeni tavsiye etmem dedi. Çamaşır makinesi veya buzdolabı alacak olsan bunları söylemezdim dedi. Onlarda çok farkediyor çünkü markadan markaya demişti.

Bende o dönem hem ucuz olsun hemde çok satılan bir model olsun diye İnternette araştırırken Altus'un bir modeline denk geldim. Onu aldım. 2 yıldır sorun yok. Ama 2 makineyi kariılaştırdığımda şunu söyleyebilirim vestel 1 tık daha iyi yıkıyordu. Bundan da fiyat performans olarak memnunuz.

Kapağı açar açmaz hemen üst kısmında yazıyor. Alman üretimi altın gibidir. Arada çok fazla kalite farkı var. 10 senedir kullanıyorum daha ilk günkü gibi duruyor. Gık demedi.

Kronik sorunlu Bosch buzdolabından sonra evime BSH (Bosch/Siemens/Profilo) ev aletleri ürünü sokmamaya karar vermiştim.
Burada bu bilgi öğrenmem iyi oldu.

Bosch'ta bu tür ürünler varmış bu arada:

germany yazanı mağazalarda görmedim ben hiç
siemensin sadece kendi mağazalarında bazen denk gelir biraz pahalı olur ama sağlam ve dayanıklı olur zaten malzeme kalitesinden düğmelerinden içinden bile anlayabiliyorsunuz bunu denk gelirseniz kıyaslayın farkı görürsünüz başka farklarda varda çok detaylı yazamıyorum şimdi

ilksms
Geri