Siemens Alman üretim derken hocam? Türkiye'de üretilen de Alman üretim değil mi?hocam öncelik almanya üretim siemens o olmuyorsa Beko alınabilir veya elektro lüks alınabilir
Kalite farkı oluyor ikisi arasında.Siemens Alman üretim derken hocam? Türkiye'de üretilen de Alman üretim değil mi?
Evet hocam hatırlattığınız çok iyi oldu. Teşekkürler.Bekleyin. Öğretmenler gününde beko ve arçelikte yüzde 25 indirim oluyor. Geçen sene derin dondurucu aldım. Bu sene de bulaşık makinesi inşallah
Sitesinde belirtiliyor. Zaten fiyattan da anlaşılırAlmanya üretimi olduğu nasıl anlaşılıyor?

Sitesinde belirtiliyor. Zaten fiyattan da anlaşılır![]()
tekirdağ çorlu da üretiliyor hocam 2 çeşit var arkasında madein germany yazan var, made in turkey yazan varSiemens Alman üretim derken hocam? Türkiye'de üretilen de Alman üretim değil mi?
germany yazanı mağazalarda görmedim ben hiçtekirdağ çorlu da üretiliyor hocam 2 çeşit var arkasında madein germany yazan var, made in turkey yazan var
germany yazanı mağazalarda görmedim ben hiç
Kapağı açar açmaz hemen üst kısmında yazıyor. Alman üretimi altın gibidir. Arada çok fazla kalite farkı var. 10 senedir kullanıyorum daha ilk günkü gibi duruyor. Gık demedi.Almanya üretimi olduğu nasıl anlaşılıyor?
Kapağı açar açmaz hemen üst kısmında yazıyor. Alman üretimi altın gibidir. Arada çok fazla kalite farkı var. 10 senedir kullanıyorum daha ilk günkü gibi duruyor. Gık demedi.
siemensin sadece kendi mağazalarında bazen denk gelir biraz pahalı olur ama sağlam ve dayanıklı olur zaten malzeme kalitesinden düğmelerinden içinden bile anlayabiliyorsunuz bunu denk gelirseniz kıyaslayın farkı görürsünüz başka farklarda varda çok detaylı yazamıyorum şimdigermany yazanı mağazalarda görmedim ben hiç