ben çorbasız yapamam şeyma hocam, muhakkak olmalı
şeffaf' Alıntı:kendi yemeğini hergün kendi yapmak zorunda olan şanssızlardan olarak(bakıcım evinde bakıyor, annelerim kilometrelerce uzakta) mercimek çorba, yumurtalı soğanlı patates kavurma, bu günlük bu kadar yeter
o konuda haklısın hocam. ben lise ve üniversiteyi dışarda okudum ve 14-15 yaşımdan beri yemek yapıyorum. evlendim iki şehir değiştirdim hep memleketten uzak, mutfağı da çok severim o da ayrı konu.. ama işte bazen bıkkınlık geliyor. biraz da onu yazdığım sırada annemi özlemişim demekki :wink:hayat86' Alıntı:şeffaf' Alıntı:kendi yemeğini hergün kendi yapmak zorunda olan şanssızlardan olarak(bakıcım evinde bakıyor, annelerim kilometrelerce uzakta) mercimek çorba, yumurtalı soğanlı patates kavurma, bu günlük bu kadar yeter
hocam neden sanssızlık olrak görüyorsun ben de aynı durumdayım ama bir sürü yemek öğrendim deneme yanılma yoluyla . Evlendiğim zamanla şimdiki zamana bakıyorum epey bir yol kat etmişimmutlaka işimize yarayacaktır merak etmeyin. SU an eşim tatillerde gittiğimiz zaman annesinin yemeklerinibile begenmiyor artık bunda br sey eksik diyor sürekli yerken ben,im yemeklerime o kadar alıstı ve sevdi malum erkeklerin kalbine giden yol tamamen olmasa da bir kısmı mideden geçiyor
![]()
![]()
hocam yumurtalı köftenin tarifini alabilir mim bayılırımmmmşeffaf' Alıntı:kıymalı ıspanaklı çiğ börek salata ayran dünün menüsü
bu akşam da yumurtalı köfte(urfa usulü çiğ köftenin yumurtalısı) bol yeşillik ve ayran inşallah...
malzemeler:glimmer' Alıntı:hocam yumurtalı köftenin tarifini alabilir mim bayılırımmmmşeffaf' Alıntı:kıymalı ıspanaklı çiğ börek salata ayran dünün menüsü
bu akşam da yumurtalı köfte(urfa usulü çiğ köftenin yumurtalısı) bol yeşillik ve ayran inşallah...