hayırlı olsun yeni eviniz size uğur getirsin inşallah. Eşiniz askere gitmesi zor bir durum. İnşallah zaman su gibi akıp geçsin. Sağ salim dönsün eşiniz.yeymir23' Alıntı:kızlar merhaba bende de bu aralar yoğunluk var ki sormayın gitsin evime taşındım, yerleştim eşim haftaya askere gidecek bi tuhafım yani :?
Allah razı olsun yeşim hocam inşallah öyle olur zor evet ama ne yapalım Rabbim başka dert vermesin.yesimk06' Alıntı:hayırlı olsun yeni eviniz size uğur getirsin inşallah. Eşiniz askere gitmesi zor bir durum. İnşallah zaman su gibi akıp geçsin. Sağ salim dönsün eşiniz.yeymir23' Alıntı:kızlar merhaba bende de bu aralar yoğunluk var ki sormayın gitsin evime taşındım, yerleştim eşim haftaya askere gidecek bi tuhafım yani :?
hayırlısı olsun hocam tez zamanda kavuşunyeymir23' Alıntı:kızlar merhaba bende de bu aralar yoğunluk var ki sormayın gitsin evime taşındım, yerleştim eşim haftaya askere gidecek bi tuhafım yani :?
hocam Allah kavuştursun şimdiden...yeymir23' Alıntı:kızlar merhaba bende de bu aralar yoğunluk var ki sormayın gitsin evime taşındım, yerleştim eşim haftaya askere gidecek bi tuhafım yani :?
yeni eviniz hayırlı olsun hocam. şimdiden hayırlı teskereler. Rabbim tez amanda kavuştursun inşAllah....yeymir23' Alıntı:kızlar merhaba bende de bu aralar yoğunluk var ki sormayın gitsin evime taşındım, yerleştim eşim haftaya askere gidecek bi tuhafım yani :?
yedi nüfuslu çekirdek aile mi geniş miyesimk06' Alıntı:Zeytinyağlı pırasa ve makarna. Dünden yoğurt çorbası vardı. Yeter inşallah. Not: yedi nüfuslu aile.
maşallah size hocam... :alkis: şimdiden elinize sağlık..seldabal' Alıntı:şehriye çorbası, izmir köfte, pilav, zeytinyağlı kabak, bide kazandibi
bugün iyi günümdeyim![]()
Şeyma ben senin verdiğin tarife göre yaptım ve hem pratik hem çok lezzetli oldu.. artk hep öyle yaparım diyorum.. ev yoğurdu kullandım belki ondan da lezzeti katlanmış olabilirseyma' Alıntı:yayla çorbasını nasıl yapıyosunuz. Bu aralar yaptığım yayla çorbaları hiç güzel olmuyoSüzme yoğurtmu kullanıyosunuz?