abooovv süpermiş harbiden...kgunduz' Alıntı:az önce kısayol tuşlarını kurcalarken sizin yazdıklarınızla alakalı ilginç birşeye denk geldim
windows tuşu + tab tuşu kombinasyonuna win7'de güzel bir alt+tab geçişi sağlanıyor onu öğrendim![]()
valla ben de şimdi sizden öğrendim sağolun hocam win7 de neden yok bu diye düşünüyordum ben deSİRE' Alıntı:Win7' de saatin yanında, en sağ alt köşede masaüstünü göster butonu varmış.
:+1:roksalan' Alıntı:insanlara -sebep-bahane söylemeksizin, hiç açıklama yapma ihtiyacı duymadan- "hayır" demenin başta biraz garip hissettirse de sonra kuş gibi hafif hissettirdiğini öğrendim.
:++:suferi' Alıntı:bugun sizin yukarıda yazdıklarınızı öğrendim.
![]()
:alkis:lavinia_7' Alıntı::+1:roksalan' Alıntı:insanlara -sebep-bahane söylemeksizin, hiç açıklama yapma ihtiyacı duymadan- "hayır" demenin başta biraz garip hissettirse de sonra kuş gibi hafif hissettirdiğini öğrendim.
işte bu süpermiş hocam :idea:mr3555' Alıntı:web sitelerinde gezerken Farenin orta tuşunu kullaranak ilgili linki yeni sekmede açtığımı öğrendim. :+1: Bunu aylar önce öğrenmeme rağmen bilmeyen herkesle paylaşıyorum. çok hoşuma gittisağ tık yeni sekmede aç demeye son ... :wink: