sevdiceğim' Alıntı:hocam ben denedim ama olmadıonureren' Alıntı:exceldeki bir tablodan çok sayıda hücre seçip worddeki bir tabloya yapıştırdığında eğer exceldeki satırlar worddeki tabloda sadece bir hücre içine yapıştırılıyorsa aşağıda çıkan yapıştırma seçeneklerinden içiçe yapıştır seçilerek diğer satırlara yayılabileceğini öğrendim. ve maalesef bunu bir rehber öğretmenden öğrendim ve utandım![]()
mert02' Alıntı:işlemcimin 64 bit olduğunu öğrendim win 7 çıktığından beri hep 32 bit yüklüyordum performansınıda çok beğeniyordum.Hiç merak edipte bakmamıştım win 8 yükleyince işletim sistemi 32 bit işlemci x64 bit yazınca dunk etti. ama 64 bite geçsemmi onuda bilemiyorum
işlemcisinin ne olduğunu bilmeyenler için
1. Cmd ekraninda asagidaki komutu velerim:
wmic cpu get architecture
Architecture altindaki rakam bize islemcimizin kac bit oldugunu aciklar
0 = 32 bit
6 = 64 bit AMD
9 = 64 bit INtel
varolan tabloyu birleştşr diyeceksiniz hocamonureren' Alıntı:sevdiceğim' Alıntı:hocam ben denedim ama olmadıonureren' Alıntı:exceldeki bir tablodan çok sayıda hücre seçip worddeki bir tabloya yapıştırdığında eğer exceldeki satırlar worddeki tabloda sadece bir hücre içine yapıştırılıyorsa aşağıda çıkan yapıştırma seçeneklerinden içiçe yapıştır seçilerek diğer satırlara yayılabileceğini öğrendim. ve maalesef bunu bir rehber öğretmenden öğrendim ve utandım![]()
ya o zaman olmuştu ama şimdi ben de denedim olmadı![]()
:+1:farukdogu' Alıntı:varolan tabloyu birleştşr diyeceksiniz hocamonureren' Alıntı:sevdiceğim' Alıntı:hocam ben denedim ama olmadıonureren' Alıntı:exceldeki bir tablodan çok sayıda hücre seçip worddeki bir tabloya yapıştırdığında eğer exceldeki satırlar worddeki tabloda sadece bir hücre içine yapıştırılıyorsa aşağıda çıkan yapıştırma seçeneklerinden içiçe yapıştır seçilerek diğer satırlara yayılabileceğini öğrendim. ve maalesef bunu bir rehber öğretmenden öğrendim ve utandım![]()
ya o zaman olmuştu ama şimdi ben de denedim olmadı![]()
:++:serhatdemir' Alıntı:Ne yaparsan yap diğer branştaki arkadaşlarının senin çalıştığına inanmak istemediğini öğrendim.
:+1: süpper ben de buna ihtiyaç duyuyordum hep.çok teşekkürler.SİRE' Alıntı:Win7' de saatin yanında, en sağ alt köşede masaüstünü göster butonu varmış.
ilyas33' Alıntı:denemedim lazım olurmu onuda bilmiyorum belkide paylaşılmıştır bana ilginç geldi denemenizi öneririm:
isimsiz klasör oluşturma:
Normalde bilgisayarınız her klasöre bir isim vermeniz için sizi zorlar, Eğer bilgisayarınıza kim olduğunuzu göstermek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edin; NumLock tuşunun basılı olduğundan emin olun, İsmini değiştirmek istediğiniz klasörü seçin, F2 veya sağ fare tuşundan Yeniden Adlandırı seçin, Alt tuşunu basılı tutarken 0160 yazın, ve elinizi kaldırın artık klasörünüz isimsiz. Aynı işlemi birçok klasörde yapabilirsiniz ama Alt+0160 sayısını 2 defa girin, her girişte elinizi Alt tuşundan kaldırın, bundan sonraki her klasör için bir fazlasını yapın.
Emreyt' Alıntı:ilyas33' Alıntı:denemedim lazım olurmu onuda bilmiyorum belkide paylaşılmıştır bana ilginç geldi denemenizi öneririm:
isimsiz klasör oluşturma:
Normalde bilgisayarınız her klasöre bir isim vermeniz için sizi zorlar, Eğer bilgisayarınıza kim olduğunuzu göstermek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edin; NumLock tuşunun basılı olduğundan emin olun, İsmini değiştirmek istediğiniz klasörü seçin, F2 veya sağ fare tuşundan Yeniden Adlandırı seçin, Alt tuşunu basılı tutarken 0160 yazın, ve elinizi kaldırın artık klasörünüz isimsiz. Aynı işlemi birçok klasörde yapabilirsiniz ama Alt+0160 sayısını 2 defa girin, her girişte elinizi Alt tuşundan kaldırın, bundan sonraki her klasör için bir fazlasını yapın.
toprak60' Alıntı:mert02' Alıntı:işlemcimin 64 bit olduğunu öğrendim win 7 çıktığından beri hep 32 bit yüklüyordum performansınıda çok beğeniyordum.Hiç merak edipte bakmamıştım win 8 yükleyince işletim sistemi 32 bit işlemci x64 bit yazınca dunk etti. ama 64 bite geçsemmi onuda bilemiyorum
işlemcisinin ne olduğunu bilmeyenler için
1. Cmd ekraninda asagidaki komutu velerim:
wmic cpu get architecture
Architecture altindaki rakam bize islemcimizin kac bit oldugunu aciklar
0 = 32 bit
6 = 64 bit AMD
9 = 64 bit INtel
ben de bunu beğendim...
boteakif' Alıntı:8 GB gibi tek parça film, oyun, vb. dosyaları FAT32 dosya sistemine sahip disklere kopyalayamayacağımı öğrendim.
fieldofinnocence' Alıntı:+ rapejdeharr' Alıntı:q klavyeden f klavyeye yada tam tam tersi pratik geçişin ctrl + Shift tuşlarına basılarak yapıldığını öğrendim.