güreşte minder, boksta ring, tekvando da ise TATAMİde müsabakaya çıkıldığını öğrendim. 

yaejdeharr' Alıntı:q klavyeden f klavyeye yada tam tam tersi pratik geçişin ctrl + Shift tuşlarına basılarak yapıldığını öğrendim.
cemreerva' Alıntı:yaejdeharr' Alıntı:q klavyeden f klavyeye yada tam tam tersi pratik geçişin ctrl + Shift tuşlarına basılarak yapıldığını öğrendim.
denedim ama olmadı win 7 işletim sistemiyle
cemreerva' Alıntı:yaejdeharr' Alıntı:q klavyeden f klavyeye yada tam tam tersi pratik geçişin ctrl + Shift tuşlarına basılarak yapıldığını öğrendim.
yuci81' Alıntı:q klavye kullanıyorsanız f klavyeyi de denetim masasından eklemelisiniz. ondan sonra çalışır.![]()
bunu öğrendiğim iyi olduofkar' Alıntı:projeksiyon kumandasında bulunan Freeze tuşu ile projeksiyondan yayınlanan görüntünün sabitlenerek bilgisayarımı kullanabileceğimi öğrendim
ozgulhoca' Alıntı:bugün amniosentez sonuçlarımın olumlu olduğunu öğrendim.
sevincimi paylaşayım istedim arkadaşlar![]()
şimdi bende öğrendimthegardener' Alıntı:"windows tusu + D" 'nin masaustunu goster butonuyla aynı işi yaptigini ogrendim.
eğer bölgesel dil ayarlarında her iki klavyeninde mevcud olması gerek hocamalpertegas' Alıntı:Bendede olmadı ...?sedat01' Alıntı:faruk_inal' Alıntı::+1: teşekkürler bana çok lazım oluyor da...ejdeharr' Alıntı:q klavyeden f klavyeye yada tam tam tersi pratik geçişin ctrl + Shift tuşlarına basılarak yapıldığını öğrendim.
Bende olmadı arkadaşlar yanlışmı yapıyorum ki?
bilsek' Alıntı:şimdi bende öğrendimthegardener' Alıntı:"windows tusu + D" 'nin masaustunu goster butonuyla aynı işi yaptigini ogrendim.:lol:
sevdiceğim' Alıntı:az önce google chrome da, ie de bulunan sık kullanılanla menüsü yerine yer işaretlerinin oluşturulduğunu bunu da adres çubuğundaki yıldıza basıp sayfayı kaydedip daha sonra üst üste 3 çizgi bulunan düğmeye basıp yer işaretleri kısmından sayfamızı açabildiğimizi öğrendim.
Aynı problemi ben de yaşamıştım. Hiç uğraşmadım. İyi ki de uğraşmamışımformator_' Alıntı:İki gündür girip çıkmadığım yerli yabancı forum kalmadı. RAW dosya biçimine dönüşen flash diskle ilgili yapılacak çok fazla bir şey olmadığını öğrendim. On civarı program denedim olmadı.Kalan iki yöntem: 1)Linux altında flash diske ulaşmaya çalışmak (RAW linux tarafından desteklenen bir format) 2)Format atacakmış gibi win kurulum cd'si ile bilgisayarı cd den başlatıp orada biçimlendirmeye çalışmak.
Ama dünden bu yana asıl öğrendiğim şudur ki flash disk vs aldığımda mutlaka fatura ve garanti belgesini saklamak gerekiyormuş.![]()
Windows + P TUŞU --> Ekran çoğaltma menüsü açarsaidtr' Alıntı:windows tuşu + M o da simge durumuna küçült...
bilsek' Alıntı:şimdi bende öğrendimthegardener' Alıntı:"windows tusu + D" 'nin masaustunu goster butonuyla aynı işi yaptigini ogrendim.:lol:
ofkar' Alıntı:projeksiyon kumandasında bulunan Freeze tuşu ile projeksiyondan yayınlanan görüntünün sabitlenerek bilgisayarımı kullanabileceğimi öğrendim
Nasıl oluyormuş o. Hiç yapmadım ama soranlara mantık olarak hep farketmez derdim.bilgin5255' Alıntı:Ağ kablosu yaparken iki ucun da aynı renk sırasında olması şartıyla farketmeyeceğini biliyordum. Ama uzun mesafeler için(30 m) farkettiğini öğrendim.
İlginç. neden farkediyomuş? Mantiken düşününce kabloların iç dirençleri aynı değil mi? Merak ettim nedenini?bilgin5255' Alıntı:Ağ kablosu yaparken iki ucun da aynı renk sırasında olması şartıyla farketmeyeceğini biliyordum. Ama uzun mesafeler için(30 m) farkettiğini öğrendim.
birileri açıklasın bu durumu bizde merk ediiyorruz nasıl oluyormus bu durumserdemir' Alıntı:İlginç. neden farkediyomuş? Mantiken düşününce kabloların iç dirençleri aynı değil mi? Merak ettim nedenini?bilgin5255' Alıntı:Ağ kablosu yaparken iki ucun da aynı renk sırasında olması şartıyla farketmeyeceğini biliyordum. Ama uzun mesafeler için(30 m) farkettiğini öğrendim.
sanalomer' Alıntı:Windows + P TUŞU --> Ekran çoğaltma menüsü açarsaidtr' Alıntı:windows tuşu + M o da simge durumuna küçült...
Windows + R TUŞU --> Çalıştır
Windows + E TUŞU --> Bilgisayarım