Bende 1 haftadır 660s kullanıyorum.
Artılarını herkes yazar, ben bulabildiğim eksilerini yazayım. Ancak şunu söyleyeyim tvden çok memnunum.
8 yıldır kullandığım next ye2000 x plus uydu alıcıma göre kanal geçişleri yavaş,
Film açınca altyazı dilini Türkçe yapıyorum, kapatıp açınca tekrar film izlerken altyazı dili default oluyor, her film açışta tekrar ayar yapacan.
Hoparlörler zayıf, doygun ses yok, Ama idare eder, zaten apartmanda ne kadar açacanki sesi,
Wifiden bilgisayardaki videoları izlerken videolardaki çoklu ses seçeneği kullanılamıyor, default sesi kullanıyor otomatik olarak, ben başka ses ile izlemek için videodan istemediğim sesleri çıkarıp istediğim ses dosyasını bırakarak durumu çözüyorum
WİDİ yani wi-fi screen share (pc ekranını tvye kablosuz aktarma, binevi kablosuz HDMI) intel işlemcili (i7-5-3 serisi) ve intel ekran kartına sahip bilgisayarlarla uyumlu, diğer bilgisayarlar ile yapamıyorsun.
mkv avi vb videolarda genelde sorun yok. Ancak dememek için indirdiğim skyfall.2012.1080p.bluray.dts.x264-publichd.mkv yi açamadı. Belkide wifiden izlemeye çalıştığım içindir, hdd alınca yine deneyedem.