Bu Tv yi almayı düşünüyorum içinizde kullanan varmı

Kodla Büyü
Bence gayet iyi... Dahili uydu alıcılı + 3d + Smart ve 400Hz daha ne olsun... :+1:

Hocam alırken en çok USB'den altyazı okuyabilmesine dikkat et, bu özellik LG ve Samsung'larda var...
Birde Smart TV olsun Wifi ile internete bağlanabiliyor olsun ayrıca bazı televizyonlarda Smart özelliği var ama internet browser özelliği yok sadece belli sitelere girebiliyorsun... Bunlarda varsa tamamdır...

hocam ben yaklaşık 2 yıldır samsung kullanıyorum. 3 tv aldık samsung tan gayet memnunuz. bunun da özellikleri iyi ancak dahili uydu alıcılı olanları pek tavsiye etmiyorlar. sebebi de alıcı kısmındaki arızadan dolayı tv yi paketleyerek servise göndermen gerek. vatan bilg satış elemanı böyle anlattı. bana mantıklı geldi. aynı zamanda uydu alıcısını da keyfe keder piyasadan istediğin özellikte birini seçebilirsin. muhtemelen elinde de vardır.

42lm640s kullanıyorum 2 aydır bir bilişmci olarak fiyat performans özellikler oranı oldukça iyi. şiddetle tavsiye ederim.

hocam gayet güzel televizyon şu an tv alsam bundan alırdım...benim birader de araştırdı görüntü süper bu tv lerde...özelliklerde iyi..
malesef 3 buçuk sene önce vestel lcd aldım..gerçi menunum ama insan yeni teknolojik tv ler istiyor..

42lm640s de bende var fark 47 inc olması başkada göremedim. Ben çok memnunum . Almadan bulunduğunuz yere yakın bimeks varsa ordan sorun. %10 hediye çeki var. daha uygun olabilir

Bende 1 haftadır 660s kullanıyorum.
Artılarını herkes yazar, ben bulabildiğim eksilerini yazayım. Ancak şunu söyleyeyim tvden çok memnunum.
8 yıldır kullandığım next ye2000 x plus uydu alıcıma göre kanal geçişleri yavaş,
Film açınca altyazı dilini Türkçe yapıyorum, kapatıp açınca tekrar film izlerken altyazı dili default oluyor, her film açışta tekrar ayar yapacan.
Hoparlörler zayıf, doygun ses yok, Ama idare eder, zaten apartmanda ne kadar açacanki sesi,
Wifiden bilgisayardaki videoları izlerken videolardaki çoklu ses seçeneği kullanılamıyor, default sesi kullanıyor otomatik olarak, ben başka ses ile izlemek için videodan istemediğim sesleri çıkarıp istediğim ses dosyasını bırakarak durumu çözüyorum
WİDİ yani wi-fi screen share (pc ekranını tvye kablosuz aktarma, binevi kablosuz HDMI) intel işlemcili (i7-5-3 serisi) ve intel ekran kartına sahip bilgisayarlarla uyumlu, diğer bilgisayarlar ile yapamıyorsun.
mkv avi vb videolarda genelde sorun yok. Ancak dememek için indirdiğim skyfall.2012.1080p.bluray.dts.x264-publichd.mkv yi açamadı. Belkide wifiden izlemeye çalıştığım içindir, hdd alınca yine deneyedem.

3D işi çoğu TV de henüz oturmadı gibime geliyor. İlgili televizyonun 3D özelliğini denemeden alma bence.

hocam 42lw5590 kullanıyorum yaklaşık bir yıldır. 2100 tl ye 12 taksitle almıştım ve hala bir taksiti bitmiş değil. televizyondan memnunum ama o kadar para verdiğim için üzülüyorum çünkü bir yıldır sadece 1 tane 3D film izledim(Batman'ın son filmi) onu da 1 buçuk saat dolmadan çıkarıp gözlükleri kapattım. naçizane tavsiyem daha önce tv den 3D film izlediyseniz beğendiyseniz gidin alın ama eğer hiç deneyiminiz yoksa en azından bir defa biyerlerden ayarlayıp 3d film izleyin. LG 3D konusunda gayet iyi diyorlar ama sinemadaki gibi 3D olayı sakın beklemeyin ayrıca gözlükle film izlemek gözleri ve kafayı ciddi manada yoruyor her ne kadar markalar gözlüklerini övse de. Ben keşke 3D li olmayan fiyatı da ucuz olan bir televizyon alsaymışım diyorum her ay kredi kartında modası geçen televizyonumun hala süren taksitlerini görünce. Yani özetle kullanmayacağınız özellik ise 3D hiç para vermeyin. Yok ben ayda bir 3D li film izlerim diyorsanız tv güzel. Son olarak da oturduğunuz odada tv ile aranızda 5 metre kadar bir mesafe sürekli olmalı eğer küçük odada oturuyorsanız 3D devre dışı :)

hocam ben de cumartesi günü aldım teknosadan 1599 tl ye. özelliklerini araştırdığımda ideal bir tv olduğunu düşündüm. gittim aldım :D

hocam bende 3 ay önce 660s aldım.ancak şu anda pişmanım.dahili uydu alıcı sıkıntı maçlarda falan şifre giriyor bisskeyde yok.smart özelliğini çok nadir kullanıyorum.evde laptop varken başka birşeye ihtiyacın olmuyor.dlna, wi-di zaten çok kullanılmaz.sonuç o kadar paraya gerek yok...

sakın onu alma bu önereceğime bayılacaksın
http://www.kliksa.com/urun/philips-42pfl6877k-12-dvb-s-full-hd-3d-led-lcd-tv-4-gozluk/900332165
sözün bittiği yer hocam
ambilight spectra 3 yani 3 yönlü ledlerle arkasındaki duvarı şenlik alanına çeviriyor
600 hertz
kumandasının arkası klavye
geri kalan özellikleri saymıyorum.
yalnız tv üniten dolaplı değilse sadece altı varsa veya duvara asacaksan 10 numara bir tv
bende 6907 var bu arada bunu alıcaktım bulamamştım

hocam LG den dili yanan biri olarak soyluyorum uzak dur.samsung sony vs vs bak. tabi elektornik sans işi birazda ama Lg nin teknik servis ve müşteri ilişkileri berbat.bu benim şanssızlığımda olaibilir.

tv özelliklerine gelince bence iyi.

BBNET
Geri