ilk atama kontenjanları için mi sordun hocam?jandarma' Alıntı:Arkadaşlar kodlama dersi bu saatten sonra önümüzdeki yıla yetişir mi? Talimterbiyeden,yeğitekten,TÜBİTAK tan veya başka bir kurumdan duyum alan,konuyla alakalı çalışmalar olduğunu bilen var mı acaba. Bana biraz zor görünüyor ama bekleyelim görelim
Yok hocam bizim norm durumları için sordum. Sonuçta liselerde zorunlu olması bizi baya rahatlatırSüper Üye
jandarma yazdı:
Arkadaşlar kodlama dersi bu saatten sonra önümüzdeki yıla yetişir mi? Talimterbiyeden,yeğitekten,TÜBİTAK tan veya başka bir kurumdan duyum alan,konuyla alakalı çalışmalar olduğunu bilen var mı acaba. Bana biraz zor görünüyor ama bekleyelim görelim
ilk atama kontenjanları için mi sordun hocam?
COBOL' Alıntı:Norm durumları şimdilik belirsiz.
Hele ki ortaokullarda haftalık ders saati indirimi gündemde iken, norm vs. konuları konuşmak için henüz çok erken.
COBOL' Alıntı:Ben önce 1-2 arkadaştan duydum.Sonra, bir bayan arkadaşın cep telf, da bir başka siteden okudum.
Şimdide burada bu sitede verilen ve sizin yorumladığınız bir linki tekrar veriyorum.
http://www.guncelegitim.com/haber/8579-ortaokul-ders-saatleri-sil-bastan.html
Sadece Dün, 1-2 sitede yazıldı diye olacak bir şey yok.Belkide sırf haber olsun diye yazmışlardır.
Sonuç olarak;
Resmi açıklamayı beklemek bence de en doğrusu olur diyorum.