bilgisayar tam anlamıyla kafayı yedi... xp bir bilgisayar çok yavaştı ve geri yükleme yapmıyordu... virüs taramasını yaptım, önemli bir virüs bulmadı... gereksiz dosya yüklemişler bir sürü sileyim dedim... bir tane sözlük programını kaldırayım derken, bilgisayar kapanıp açıldı... Açıldığında ekran çözünürlüğü berbat bir halde açıldı... Ve görüntü ayarlarından da düzelmiyor...
Bilgisayarın sistemle ya da ekranla ilgili bir dosyasını silmedim, bundan eminim... Ama bir şekilde bu hale geldi.. Geri yükleme yapamıyorum... Güvenli kipte açamıyorum.. Çünkü açılışta kalvyenin fonksiyon tuşları , yön tuşları falan çalışmıyor... Delete tuşu çalışıyor ama nedense... En azından görüntü ayarı düzelse, format atana kadar idare eder... Ama nasıl düzelebilir sizce?
Bilgisayarın sistemle ya da ekranla ilgili bir dosyasını silmedim, bundan eminim... Ama bir şekilde bu hale geldi.. Geri yükleme yapamıyorum... Güvenli kipte açamıyorum.. Çünkü açılışta kalvyenin fonksiyon tuşları , yön tuşları falan çalışmıyor... Delete tuşu çalışıyor ama nedense... En azından görüntü ayarı düzelse, format atana kadar idare eder... Ama nasıl düzelebilir sizce?