+1phileo' Alıntı:bu modelin gösterge paneli bana hep garip gelmiştir ...
atakom' Alıntı:fiestaya ne oldu?
hocam ayağınıza araba geldi. Bence bu aracı alın. Tabi aracın yürüyeninde bir sıkıntı yoksa. Bence anlaşırsınız.(bu arada ben arkadaşı tanımıyorum.bekir3840' Alıntı:opel corsam var düşünürseniz 2008 model 38 binde benzin/lpg))
hocam arabanın nasıl olduğunu sormuşsunuz? bence bu araba çirkin.ozlem22' Alıntı:arkadaşlar benim arabam var zaten şu an, onu satmadan da yerine bişey alamam![]()
ozlem22' Alıntı:ya valla çok kararsızım motor tamamen yenilecek babam da uzun yıllar binersin filan dedi..15 tatilde ankaraya götürcem arabayı satıp başka bişey almak için 15 gün yeter miii, yaptırmak için yeter mi onu da bilmiyorum..ama tekirdağa arabasız dönmek istemiyorum..![]()
wertyu6' Alıntı:ozlem22' Alıntı:ya valla çok kararsızım motor tamamen yenilecek babam da uzun yıllar binersin filan dedi..15 tatilde ankaraya götürcem arabayı satıp başka bişey almak için 15 gün yeter miii, yaptırmak için yeter mi onu da bilmiyorum..ama tekirdağa arabasız dönmek istemiyorum..![]()
aracı kaçbinde almıştınız?
kaç binde rektefiye ister duruma geldi?
ozlem22' Alıntı:wertyu6' Alıntı:ozlem22' Alıntı:ya valla çok kararsızım motor tamamen yenilecek babam da uzun yıllar binersin filan dedi..15 tatilde ankaraya götürcem arabayı satıp başka bişey almak için 15 gün yeter miii, yaptırmak için yeter mi onu da bilmiyorum..ama tekirdağa arabasız dönmek istemiyorum..![]()
128binde aldım zaten yağ kaçakları çıkmıştı muayenede sonrasında da arıza iyice büyüdü işte şimdi 150bine yaklaştı kmsi..
mescan' Alıntı:hocam sende çok pintisin...al bir opel corsa yıllarca gönül rahatlığıyla bin..ben 2007 model tam otomatik 20.000 km de aldım çok memnunum
wertyu6' Alıntı:ozlem22' Alıntı:wertyu6' Alıntı:ozlem22' Alıntı:ya valla çok kararsızım motor tamamen yenilecek babam da uzun yıllar binersin filan dedi..15 tatilde ankaraya götürcem arabayı satıp başka bişey almak için 15 gün yeter miii, yaptırmak için yeter mi onu da bilmiyorum..ama tekirdağa arabasız dönmek istemiyorum..![]()
128binde aldım zaten yağ kaçakları çıkmıştı muayenede sonrasında da arıza iyice büyüdü işte şimdi 150bine yaklaştı kmsi..
alırken piyasanın altında aldıysanız tamam ama değilse bence bi daha araç alırken başka birinden yardım isteyin.