bu araba nasıl sizce??

Kodla Büyü
ya gösterge panelinin ortada olması bana da tuhaf geldi hatta çok tuhaf geldi..babama gösterdim bu araba komple boyalı gibi duruyor dedi o yüzden benzerlerinden 2-3bin daha ucuz bi de siyah renkten dolayı sanırım.. 21.500 bile çok ben en fazla 20binlik bişey arıyorum pololar çok pahalı :/

hocam sana 2012 ve üstü bir jetta yada passat focus çok yakışır boşver ufak arabaları.

bence galeriden uzak dur sabırlı ol sahibinden bul
1.0 motor olduğuna bakma hiç acımaz benzini iyi yakar
Yüksek model düşün bence 23-25bin arası temiz Hyundai İ20 gibi

bekir3840' Alıntı:
opel corsam var düşünürseniz 2008 model 38 binde benzin/lpg :)))
hocam ayağınıza araba geldi. Bence bu aracı alın. Tabi aracın yürüyeninde bir sıkıntı yoksa. Bence anlaşırsınız.(bu arada ben arkadaşı tanımıyorum. :) )

Galeri ise eski aracını götür takas yapsınlar üzerinden de birşeyler ödersin olur biter. Yanlız sürtme yazdıklarına bakma sağlam darbe yememiş olsa değiştirmezlerdi. Bazen kaskoya yaptırınca hafif hasarlarda da değiştirebiliyorlar.

valla yaris'i bı bu kadar kötüleyeni bi arada burada buldum çok enteresan geldi!! YARİS'in bu kasası en sorunsuz-en sağlam küçük sınıf araçlardandır;ama 1.3 motorlarını tavsiye ederim;1.0 lık motor biraz baygındır..Bence yarisler tam bayan arabası ve dijital ekranı da hiç de o kadar kötü değil..Ama 20 bin'e 1.3 motor temiz-60 - 70 bin km. yi geçmemiş Yaris'i çok zor bulursunuz..
Size 20 bine kadar mitsubishi Colt'ları da önerebilirim fiyat/performans olarak çok iyidir;ve sorunsuzdur..hem de yaris'e göre içi çok daha ferahtır..Bence 4-5 bine aracınıza tamir'e harcamayın;o parayı ilave edip daha sorunsuz-sağlam-az km de bi araç alın derim..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 8729/detay

ya valla çok kararsızım motor tamamen yenilecek babam da uzun yıllar binersin filan dedi..15 tatilde ankaraya götürcem arabayı satıp başka bişey almak için 15 gün yeter miii, yaptırmak için yeter mi onu da bilmiyorum..ama tekirdağa arabasız dönmek istemiyorum.. :(

hocam ne uğraşıyorsun gidin chevrolet spark alın 22 bin tl sıfır...
chevrolet türkiyeden çekiliyor diye kafa da ağrıtmayın, 10 sene opel servisleri bakacak, sonrasın da da yaşasın antepli konyalı yan sanayiler..

ozlem22' Alıntı:
ya valla çok kararsızım motor tamamen yenilecek babam da uzun yıllar binersin filan dedi..15 tatilde ankaraya götürcem arabayı satıp başka bişey almak için 15 gün yeter miii, yaptırmak için yeter mi onu da bilmiyorum..ama tekirdağa arabasız dönmek istemiyorum.. :(

aracı kaçbinde almıştınız?
kaç binde rektefiye ister duruma geldi?

yılda üç araba değiştiren biri olarak sırasıyla tüm araba alacaklara tavsiyemdir.

madde 1: galeriden uzak durun
madde 2: acele etmeyin mutlaka uygun fiyatlı ve temiz araba internete düşecektir
madde 3: düşük kilometre ve mümkünse kazasız boyasız yada ön arka tampon ya da sol sağ çamurluk ve kapılarda sadece bir parça boya varsa da sıkıntı olmaz.
madde 4: plakalara dikkatli bakın eğer önden ve arkadan ciddi darbe varsa plaka da çekiç izi belli ettirir.
madde 5: sadece sahibinden.com değil araba.com ve arabam.com a da bakın hatta hurriyetoto.com
madde 6: e-devlet ten arabanın ne zaman alındığını plaka sorgulayarak öğrenebilirsiniz.
madde 7: ilk sahibinden alın veya çok uzun süre kullanan kişiden
madde 8: 4 tl karşılığında araba sahibini aramadan önce plakayı 5664 mesaj atıp km ve hasar bilgisi alın
madde 9: 150 tl gibi ücretle yetkili servise baktırmadan almayın
madde 10: direk noter satışı yapılsın vekaletle falan almayınız.

ek olarak aklınızdaki arabayı belirledikten sonra kronik bir hastalığı var mı yok mu diye internetten araştırıp öğrenin mesala opel corsa 2004-2006 modellerinde beyin arızası, bazı hyundai araçlarda direksiyon kutusu, 1999-2002 freelander larda kasa büyük motor 1.8 olduğu için conta yakma ve su eksiltme

wertyu6' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

128binde aldım zaten yağ kaçakları çıkmıştı muayenede sonrasında da arıza iyice büyüdü işte şimdi 150bine yaklaştı kmsi..

ozlem22' Alıntı:
wertyu6' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

128binde aldım zaten yağ kaçakları çıkmıştı muayenede sonrasında da arıza iyice büyüdü işte şimdi 150bine yaklaştı kmsi..

alırken piyasanın altında aldıysanız tamam ama değilse bence bi daha araç alırken başka birinden yardım isteyin.

hocam sende çok pintisin...al bir opel corsa yıllarca gönül rahatlığıyla bin..ben 2007 model tam otomatik 20.000 km de aldım çok memnunum

wertyu6' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
wertyu6' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

alırken piyasanın altında aldıysanız tamam ama değilse bence bi daha araç alırken başka birinden yardım isteyin.

babam almıştı zaten o arabadan anlayan birisi senelerce alım satım filan yaptı ama işte bana da böylesi denk geldi ne diyim..

BBNET
Geri