Eokulda 5. Ve 6. Sınıflarda sınav yapma hakkımız elimizden alınmış proje ve ders içi katılım görünüyor sadece sizdede öylemi?
Aynen hocam, bende de gitmiş. Ders notu kısmında bakayım dedim yine yazıların girildiği kısım görünmüyor. Eklediğimiz sınav tarihi henüz gelmediği için olabilir mi? Yoksa elimizden alındı diyebilmek için diğer branşlara da sormak lazım.herkete_87' Alıntı:Eokulda 5. Ve 6. Sınıflarda sınav yapma hakkımız elimizden alınmış proje ve ders içi katılım görünüyor sadece sizdede öylemi?
siz 2. Dönem sınav yaptınız mıhayaletx' Alıntı:bende sınavlar gözüküyor hocam
müzikte bedende görünüyor sınav bölümücoderfree' Alıntı:Aynen hocam, bende de gitmiş. Ders notu kısmında bakayım dedim yine yazıların girildiği kısım görünmüyor. Eklediğimiz sınav tarihi henüz gelmediği için olabilir mi? Yoksa elimizden alındı diyebilmek için diğer branşlara da sormak lazım.herkete_87' Alıntı:Eokulda 5. Ve 6. Sınıflarda sınav yapma hakkımız elimizden alınmış proje ve ders içi katılım görünüyor sadece sizdede öylemi?
coderfree' Alıntı:Böyle alıştırıp seneye seçmeli mi yapacaklar yoksa.
herkete_87' Alıntı:müzikte bedende görünüyor sınav bölümücoderfree' Alıntı:Aynen hocam, bende de gitmiş. Ders notu kısmında bakayım dedim yine yazıların girildiği kısım görünmüyor. Eklediğimiz sınav tarihi henüz gelmediği için olabilir mi? Yoksa elimizden alındı diyebilmek için diğer branşlara da sormak lazım.herkete_87' Alıntı:Eokulda 5. Ve 6. Sınıflarda sınav yapma hakkımız elimizden alınmış proje ve ders içi katılım görünüyor sadece sizdede öylemi?
görsel sanatlar teknoloji tasarım ve bizde sınavlar görünmüyor
mnn' Alıntı:sınav tarihi girdim.. not girişi yok.. yukarıdaki arkadaş doğru demiş sınav olmamasına... hocam kimin tarafındasın böyle mi savunacaksın sen bizi sağda solda.. :x
pcreis' Alıntı:ne dersmiş arkadaş yıllardır yapboz. yap ve sonra yine boz....