inanakyol' Alıntı:Hocam afişler için şöyle bir slogan olabilir "Sezonumuz Süleyman Sebayla Derslerimiz Ebayla güzel."
:mrgreen:k45abalı' Alıntı:inanakyol' Alıntı:Hocam afişler için şöyle bir slogan olabilir "Sezonumuz Süleyman Sebayla Derslerimiz Ebayla güzel."uhaha:
boşver afişi hocam pankart hazırlıyoruz arkadaş söylemiş yukarda pankart cümlesiniilyas33' Alıntı:arkadaşlar eba afişi konusunda grafiker arkadaşlardan yardım bekliyorum. grafik konusunda zayıfım.
hakanotuken' Alıntı:Bugün güzel bir espri yaptılar;
Tablet kullanan milletlerin sonu hüsran, şu an hiç birisi yaşamıyor, tarihe karıştılar, Allah sonumuzu hayretsin.
Örnek; Asurlular, sümerliler
Güzel espiri....hakanotuken' Alıntı:Bugün güzel bir espri yaptılar;
Tablet kullanan milletlerin sonu hüsran, şu an hiç birisi yaşamıyor, tarihe karıştılar, Allah sonumuzu hayretsin.
uhaha:
uhaha:
hakanotuken' Alıntı:Bugün güzel bir espri yaptılar;
uhaha:
uhaha:
Hakkaten. Ne deyim.hakanotuken' Alıntı:Bugün güzel bir espri yaptılar;
uhaha:
uhaha:
Kendi beceriksizliklerini görmüyorlar ama bize sopa gösteriyorlar!osghe23' Alıntı:Arkadaşlar, İl koordinatörüm bana bir yazı gönderdi paylaşmak isterim. Resmi yazının 5. maddesini aynen paylaşıyorum. Yorum sizlerin;
"5-Proje okullarında görevli BT rehber öğretmenlerinin faaliyetlerinin takip edilmesi;
Fatih Projesi kapsamında görevli olduğu okullarda proje bileşenleri ile ilgili bilgilendirme,
rehberlik faaliyeti ve eğitim içeriklerinin kullanımı konusunda çalışma yapmayan BT Rehber
Öğretmenlerinin görevlendirmelerinin iptal edilmesi ve bir daha görevlendirilmemesi"
Akıllı tahtalarda internet yok, ama ana sayfalar eba.gov.tr olacakmış. Branş branş bilgi verilecekmiş, takibi sağlanıp afiş çalışması yapılacakmış. Pardon da e-içerikler ne kadar yetersiz bunu göremiyorlar mı? Milli Eğitim her tosladığında niye bizi sorumlu tutuyor acaba?
Bu nasıl bir tavırdır? Hala tereddüt edilen hususlar yazısı (ki çalışma saatlerimiz doğru düzgün belli değil) dışında ÖZLÜK haklarımızı belirten bir yazı yok. Biz rehber miyiz, tekniker miyiz, öğretmen miyiz, idareci miyiz? Her ne isek artık adı konsun YETER! :-1: