+99Eslivya' Alıntı:Nası bişe o?![]()
Parmak okuyucu sistem mümkündür ancak parmak izini saklamak sıkıntılıdır. Bu nedenle tavsiyem hiç bu işlere girmeyin.tuana1981' Alıntı:Arkadaşlar benim de bir odam yok, 4 yıldır BTR olarak farklı okullara gidiyorum. Gittiğiniz okulda müdür eğer size değer veriyorsa sizin için elinden geleni yapıyor. Müdür yardımcıları da öyle. Geçen sene bilgisayar ve oda istedim, bu sene bilgisayar verdiler. Müdür yardımcılarının yanında bir masa koydum orda oturuyorum. Zaten 1-2 ay sahada oluyorum yani tahtalarla ilgileniyorum. Ders saatlerin de bile öğretmenlerle beraber ders esnasında tahtalara bakım yapıyorum, sağolsun öğretmenler de anlayış gösteriyorlar. 2 ay sonrasında da okul web sitesi-resim öğretmeni ile photoshop uygulamaları-etkinliklerde video kesme gibi işlemlerle uğraşıyorum. Aklıma gelmişken et lere parmak okuyucu sistem yerleştirmek mümkün müdür?
Hocam bir de müdür yardımcımız kredi kartı gibi okuyucuların olduğunu söyledi. Marketlerdeki gibi kartı sürükleyerek okutma işi, peki bu konuda bilginiz var mı?yakuphan' Alıntı:Parmak okuyucu sistem mümkündür ancak parmak izini saklamak sıkıntılıdır. Bu nedenle tavsiyem hiç bu işlere girmeyin.
lion26' Alıntı:Bilişim demek özgürlük demek. Özgürlük içimizde. Mekanla kim bizi sınırlayabilir. İşi düşünce çağırıyor biz gidiyorsak işi düşmeyince bize mekan belirleyemez. Odam yok. Soru soranım çok karışanım yok. Oda olarak kütüphane var. Yeter bana☺
yenibilisim' Alıntı:Ben yeni açılan bir lisede bu yıl görevlendirme olarak çalışıyorum. Burada özel bir odam yok ama sağ olsun müdür bey benim başladığım ilk gün bilgisayar sınıfını oda gibi ayarlattı. Yeni bilgisayar, yazıcı, telefon bağlantısı, dolap, askı, çöp kovası, perde, kırtasiye malzemesine kadar her şeyi halletti odadan hiçbir farkı yok benim için. :++: