BTR odanız var mı?

Kodla Büyü
Bizde de rehberlikçi yok odasını bana verdiler sağolsunlar orayı kullanıyorum.. :)
Ama oda şart arkadaşlar odası olmayanlar bu konuda geri adım atmasın.. Haa laboratuvar varsa sorun olmaz ama yoksa mutlaka bir oda isteyin olmadı en kötü bir masa tahsis etmek zorundalar..

Bilişim demek özgürlük demek. Özgürlük içimizde. Mekanla kim bizi sınırlayabilir. İşi düşünce çağırıyor biz gidiyorsak işi düşmeyince bize mekan belirleyemez. Odam yok. Soru soranım çok karışanım yok. Oda olarak kütüphane var. Yeter bana☺

Arkadaşlar benim de bir odam yok, 4 yıldır BTR olarak farklı okullara gidiyorum. Gittiğiniz okulda müdür eğer size değer veriyorsa sizin için elinden geleni yapıyor. Müdür yardımcıları da öyle. Geçen sene bilgisayar ve oda istedim, bu sene bilgisayar verdiler. Müdür yardımcılarının yanında bir masa koydum orda oturuyorum. Zaten 1-2 ay sahada oluyorum yani tahtalarla ilgileniyorum. Ders saatlerin de bile öğretmenlerle beraber ders esnasında tahtalara bakım yapıyorum, sağolsun öğretmenler de anlayış gösteriyorlar. 2 ay sonrasında da okul web sitesi-resim öğretmeni ile photoshop uygulamaları-etkinliklerde video kesme gibi işlemlerle uğraşıyorum. Aklıma gelmişken et lere parmak okuyucu sistem yerleştirmek mümkün müdür?

tuana1981' Alıntı:
Arkadaşlar benim de bir odam yok, 4 yıldır BTR olarak farklı okullara gidiyorum. Gittiğiniz okulda müdür eğer size değer veriyorsa sizin için elinden geleni yapıyor. Müdür yardımcıları da öyle. Geçen sene bilgisayar ve oda istedim, bu sene bilgisayar verdiler. Müdür yardımcılarının yanında bir masa koydum orda oturuyorum. Zaten 1-2 ay sahada oluyorum yani tahtalarla ilgileniyorum. Ders saatlerin de bile öğretmenlerle beraber ders esnasında tahtalara bakım yapıyorum, sağolsun öğretmenler de anlayış gösteriyorlar. 2 ay sonrasında da okul web sitesi-resim öğretmeni ile photoshop uygulamaları-etkinliklerde video kesme gibi işlemlerle uğraşıyorum. Aklıma gelmişken et lere parmak okuyucu sistem yerleştirmek mümkün müdür?
Parmak okuyucu sistem mümkündür ancak parmak izini saklamak sıkıntılıdır. Bu nedenle tavsiyem hiç bu işlere girmeyin.

Odam yok bt sınıfım var oldukça işlek tenefüslerde öğle aralarında öğrenciler kullanıyor. Müdür yard da dersi boş olan öğrencileri (beden dersi bile olsa) toplayıp sınıfıma dolduruyo test çözün test çözün internetten diye başıma yıkıyor. O vakitler ben de tahtalarla ilgileniyorum yada öğretmenler odasına gidip oturuyorum onun dışında bt sınıfındayım sürekli..

yakuphan' Alıntı:
Parmak okuyucu sistem mümkündür ancak parmak izini saklamak sıkıntılıdır. Bu nedenle tavsiyem hiç bu işlere girmeyin.
Hocam bir de müdür yardımcımız kredi kartı gibi okuyucuların olduğunu söyledi. Marketlerdeki gibi kartı sürükleyerek okutma işi, peki bu konuda bilginiz var mı?

Ben yeni açılan bir lisede bu yıl görevlendirme olarak çalışıyorum. Burada özel bir odam yok ama sağ olsun müdür bey benim başladığım ilk gün bilgisayar sınıfını oda gibi ayarlattı. Yeni bilgisayar, yazıcı, telefon bağlantısı, dolap, askı, çöp kovası, perde, kırtasiye malzemesine kadar her şeyi halletti odadan hiçbir farkı yok benim için. :++:

lion26' Alıntı:
Bilişim demek özgürlük demek. Özgürlük içimizde. Mekanla kim bizi sınırlayabilir. İşi düşünce çağırıyor biz gidiyorsak işi düşmeyince bize mekan belirleyemez. Odam yok. Soru soranım çok karışanım yok. Oda olarak kütüphane var. Yeter bana☺

katılıyorum hocam. :alkis:

yenibilisim' Alıntı:
Ben yeni açılan bir lisede bu yıl görevlendirme olarak çalışıyorum. Burada özel bir odam yok ama sağ olsun müdür bey benim başladığım ilk gün bilgisayar sınıfını oda gibi ayarlattı. Yeni bilgisayar, yazıcı, telefon bağlantısı, dolap, askı, çöp kovası, perde, kırtasiye malzemesine kadar her şeyi halletti odadan hiçbir farkı yok benim için. :++:

Böyle idarecilerin olduğunu bilmek ne güzel. Bize de belki denk gelir umuduyla ;)

Başka bir okula btr olarak görevlendirilen arkadaşlar,
1-Eğer çalışma odaniz yoksa nerede vakit gecirmektesiniz.
2-Sürekli öğretmenler odasinda oturmak sıkıcı ve sıkıntılı olmuyor mu.
3-Müdür yardimcilarinin yaninda kendilerine bir yer tahsis edilenler ne gibi sorunlar ile karsilasmaktadirlar.
İlginiz ve yorumlariniz için teşekkürler.

Aslinda Başka okulda Btr olarak görevlendirilen kişilerin durumları hakkinda bilgi edinmek istemiştim.

Odam yok eksikliğini de hissetmiyorum, BT sınıfında ders olduğunda ogretmenler odasında oturuyorum, ya da benim sınıfını kullanan öğrencilerin sınıfında. Tenefuslerde BT sınıfında duruyorum, öğrencilerin sürekli kullanmasini sağlamak için başlarında duruyorum.öğle arasinda yemekten sonra da orada bulunuyorum, bunu yapmaktan da mutluluk duyuyorum. Belki idare zorunluluk olarak önüme getirse bunları zoruma giderdi ama içimden gelerek yapmak bana kendimi de iyi hissettiriyor.

benim okulda lab var, btr olarak başka okuldan bir arkadaş geliyor. doğal olarak odası yok ama ben lab ımı açtım, ortak kullanıyoruz.. gayet de güzel oluyor.. o da memnun ben de..

6 senedir okulumda kendime ait odam var. btr olduğumda da vardı. olmadığım da da. idarecilerimiz bu konuda beni hiç üzmediler. Allah razı olsun...

kadromun disinda bir okulda gorevliyim. bt sinifi vardi gecen yaz normal sinifa cevirmisler. okulda sagdan soldan buldugum bilgisayarlari toparlayip kutuphanenin bir bolumune 10-12 pc kurdum orda oturuyorum artik. tenefuslerde vs. ogrenciler gelip odev ariyorlar falan filan. oda ya da boyle bir mekan gerekli, sagda solda multeci gibi bekleyerek zaman gecmez yoksa.

BBNET
Geri