BTR odanız var mı?

Kodla Büyü
Ben sürekli bt sınıfında duruyorum. Tenefüslerde ve öğle aralarında tahtaları kontrol ediyorum eksiklere bakıyorum hem öğretmenlerin bir derdi varsa beni görmüş oluyorlar vs.

saygıdeğer müdür sürekli bt sınıfında oturacaksın diyor(Btr odası yok). Ben genelde öğrt odasında oturuyordum daha ferah olduğu için. Şuan direnişteyim. Diğer okullardaki uygulamayı merak ettim.

Sebebi neydi ki deseydiniz hocam. Çok ilginç, oturup kalkmamıza da karışacaklar artık demek :shock:

dördüncü' Alıntı:
saygıdeğer müdür sürekli bt sınıfında oturacaksın diyor(Btr odası yok). Ben genelde öğrt odasında oturuyordum daha ferah olduğu için. Şuan direnişteyim. Diğer okullardaki uygulamayı merak ettim.

Öyle saçmalık mı olur yahu. İster sınıfımda otururum, ister öğretmenler odasında, ister bahçeye sandalye atar otururum. Ne karışır nerde oturacağıma...

görevlendirme yazısında yazıyormuş o yüzden. Fakat asıl sebep boşta kalan öğrencileri bt sınıfına gönderip onları benim üstüme yıkmak ve öğretmenlerle iletişimimi kesmek. Bıktım bu müdürlerin ego savaşlarından. Söylediklerinde ne mantık var ne de dayanağı bir yönetmelik. Her hafta yeni bir gündem maddesiyle geliyor. BU sadece bana değil tabi tüm öğretmenlere öyle. Kafasına göre yönetmelikleri yorumluyor yeni görevler türetiyor.

Labda oturuyorum. Bazen kapıyı kilitliyorum. Yoksa dersi boş olan derse girmeyen kim varsa bizim başımızda.

Okulumdaki bir müdür yardımcısının odasına masa attık orada işleri takip ediyorum. (Her türlü desteği gösterdiler.) Boş ders, öğle arası, okul çıkışı saatlerinde tahtalarla ilgilenebiliyorum. Tenefüslerde veya diğer öğretmenlerin boş saatlerinde tablet ve flash tanımlama(atak) konularında rehberlik sağlıyorum.

dördüncü' Alıntı:

ilginç... sürekli bt sınıfındasın, hiç ortalıkta görünmüyorsun, öğretmenler sana sorularını nasıl soracaklar diye söyleneni de gördüm... valla yaranılmıyor :verymad:

Ne odası 'masa' bile vermediler. Ben başka okula gidiyorum BTR için Müdür Yardımcısının yaveri gibi oturuyorum yanında. :(

Oda yok. Bt sınıfı var. Tahtalar gelince projeksiyon kullanmaya gelen öğretmenler de gitti. Tamamen bana ait bi ofis oldu. Araştırma yapmak için gelen öğrencilere ve ebaya girmek isteyenlere rehberlik ediyorum. Oda istemem sınıfımı seviyorum.

kadelli33' Alıntı:
Ne bt sınıfım var ne de odam. Öğretmenler odasında bekliyorum. Sürekli göz önünde.

en kötüsü yatıyor muamalesi :) en iyisi eline birkaç programlama kitabı al bir de pc okula bir program yaz hem kendini geliştirirsin hemde iş yapmıyor diye bakamaz hale getirirsin gerçi ağzımızla kuş tutsak rehberlikçiler kadar değerimiz yok onlar öğle alıştırmışlar ki okulları kimse onlardan bir şey beklemezken bizden ooo :)

BBNET
Geri