Hocamın dediği olmaz. Devleti zarara uğramaktan hakkınızda soruşturma açılması gerekir normalde. Biz btr yazısına göre çalışsakta maaş yönetmeliğini de göz önünde bulundurarak işlem yapılıyor.hiç derse girmesen de olur, derslerine girecek başka bir bt ci var ise
arkadaslar benımde bir sorum var eş durumundan bı okula geldım mudurle gorustum 5 leri full hazırlık yapmıs 6 lar da 10 şube 20 saat ders var benden baska bi bilişimci daha var madem 5 lerı hazırlık yapıyon normu yapma yanlısmıyım arkadaslar ee obur ogretmen formator 6 saate giriyor sende 14 gırersın dedi ben bişey anlamadım arklar şimdi nolcak neye göre formatör kriteri 2 kişi olunca bir de norm durumu nasıl olur illa 6 saate girmezlrunlulu yok diye bılıyorum birde hergun bi ders almıs nobetde tutuor sasırdım ben full dersımın oldugu gun alıyordım btr şartı bu degılmı neler oluyor anlamadım sizce ne olur?
diyarbakır hataya geldim valla orda ki keyfim iidi nerden geldıysekhangi ile geldiniz hocam ilden ile değişiyor sanırım uygulamalar...
ee hocam nasıl olcak yane 2 bilişimci 20 saat ders çözumu?Maas karsiligini doldurmak oncelikli hocam, normu acmasa iyiymis...
peki hocam 10 10 bolunmeZ mı bende rehber ogretmen olmak ıstıyorum ben 15 o 5 gırecek okulda btr o olcak bnde baska okulda olcam ozamn gene ben fazla derse gırmjs olcamHocam bir kişi maaş karşılığını doldurur. Diğeri kalan derslerle btr olur sizin durumda. Hiç sıkıntı olmaz bunda. Sadece norm fazlalığı sıkıntısı var.
Hocam okulda 20 saat ders vardı geçen sene 4 saati tejtasçıya verdiler ben 16 saate girdin kinse sorun etmediBenim okulumda 30 saat ders var tek öğretmenim 22 saate ben girip kalan 8 saati diğer branşlara dağıtıp Btr olsam sorun olur mu? Çünkü 30 saat derse girince ve tek olunca Btr olmasamda bilgisayar işlerini yapmak durumunda kalabiliyorum. 22 saate girince maaş karşılığınıza doldurmuş oluyorum (15+6) bu yönden de bir problem olmayacağını düşünüyorum.Başka bir okuldada görevlendirilmemiş oluyorum 22 saate girince. Bu durumda olan yada benzer durumda olanlar nasıl yapıyor acaba?
Teşekkürler.Ben işin yasal dayanağını tam manasıyla öğrenmekte fayda olacağını düşünüyorum. İstanbul ilinde 20 saatin altında olunca bildiğim kadarıyla başka okula görevlendiriliyorsunuz.Hocam okulda 20 saat ders vardı geçen sene 4 saati tejtasçıya verdiler ben 16 saate girdin kinse sorun etmedi
Hocam normalde 4 saate norm açılmaz. Norm yönetmeliğinde biraz değişiktir. Çünkü hem okul normu hemde bölge normu vardır. Ama normalde 4 saate norm olmaz. Bölge normu kurtarırsa ancak o şekilde norm fazlası olmazsınız. Mümkünse 15 saat ders girdiğin idareye. Ders saati neyse ondan fazla girmeyiz derlerse ders saatinizi en az 6 saat yaptırınArkadaslar lisede 4 saat dersim ayni zamanda btr gorevim var. 4 saat normda sorun olustur mu? En az 15 saat derse girmen gerek diye yazanlar var kafam karisti simdi
Tesekkur ederim hocamHocam normalde 4 saate norm açılmaz. Norm yönetmeliğinde biraz değişiktir. Çünkü hem okul normu hemde bölge normu vardır. Ama normalde 4 saate norm olmaz. Bölge normu kurtarırsa ancak o şekilde norm fazlası olmazsınız. Mümkünse 15 saat ders girdiğin idareye. Ders saati neyse ondan fazla girmeyiz derlerse ders saatinizi en az 6 saat yaptırın
Bulunduğunuz eğitim bölgesinde eğer öğretmen ihtiyacı yoksa 15'e kadar derse girmek gerekmiyor.8 saat dersi olup btr olan kisi 15 e kadar derse girmek zorunda mi ?