Sevgili Zümrelerim 2002 de BÖTE ye girdiğimde bölüm hocamız bize sizler öğretmen değil , Öğretim Teknoloğu olacaksınız demişti. Yani sizler diğer öğretmenlere derslerine teknolojiyi entegre edecek elemanlarsınız demişti. O zamanlar idrak edememiştim. Dedikleri çıktı bizi ders olarak umursayan yok, sadece ana branşlara (sınava yönelik) teknolojiyi entegre edeceğiz. O zaman dersi tamamen kaldırsalarda her okula 1 veya ikili öğretimse 2 BTR kadrosu verseler de bizde işimizi bilsek. En azından derse girmeden Eğitim Teknolokluğumuzu yaparız. Görevimiz de belli olur. (En azından Norm sorunumuz olmaz) Emin olun tek kurtuluşumuz bu. Beni zamanla anlayacaksınız. Ders ders diye tutturan arkadaşlar emin olun sizden daha çok istiyorum dersin olmasını ama gel gör ki bunca yıllık tecrübeme dayanarak bizi hep gözardı edeceklerini düşünüyor ve Rehberlikçiler gibi en azından görevimizi biliriz diye düşünüyorum. Sizlerin de değerli fikirlerinizi almak için bu anketi açtım. Emin olun bizi bizden başka düşünen yok. Lütfen sizde buraya fikirlerinizi beyan edin. Belki bir duyan olur