hayır kimseden ekders kesilmez milli bayramlardaali04' Alıntı:28-29 ekim btr ekdersi kesilecek mi ?
DOĞRU CEVAP BU..vex_alex' Alıntı:Değerli arkadaşlar, Eskişehir ilinde ekim ayı için bir hafta kurban bayramı tatiline, son hafta da kasım ayına aktarılmak üzere 3 haftalık ekders hesaplaması yapıldı. O da 18*3=54 saat üzerinden bu ay ekders alınacaktır
Bende de 64 saat ekders var ve doğru hesaplamanın aynen senin dediğin gibi olması lazım hocam. yönetmeliğe göre milli bayramlarda ekders kesintisi yapılmaz ve bu hesaba göre toplam 64 saat ek ders alırız. Kimileri 14 Ekim Pazartesi günü(bayram arefesi) 4 saat ekders daha alıp 68 saat alacağımızı söylemiş ama bakanlık arefe gününü de tatil ettiği için almıyor olmamız gerekir diye düşünüyorum.bilisimci_009' Alıntı:ilk hafta pazartesi 4 saat eksiltirsek 14 saat
ikinci hafta 18 saat
üçüncü hafta tatil
dördüncü hafta tam 18 saat
beşinci hafta cuma eksi 14 saat
toplam 64 saat
Nasıl farklı sonuçlar çıkıyor anlamadım yada benim bilmediğimmi var
Hocam seninki normal. Biz eylül ayında BTR'ye başlayanlar olarak tartışıyoruzmadur' Alıntı:askadaslar btr nin başladığı tarihten itibaren değilmi. sizler 1 ekimde mi başladınız btr görevine. benim yazım 9 ekimde geldi. o haftadan itibaren hesaplandı. basladıgım hafta ıse 9u carsamba 4+3+4 aldım. ekım ılk hafta normal ders saatım hesaplandı. bendemı bı yanlışlık var.
murti1404' Alıntı:68 olması gerekiyor kurban bayramı arife günü yarım gün ve yarım günlüğk tatillerde ekders kesilmez müdür ve müdür yardımcıları alıyor btr lerde almalı ekders yönetmeliği 16. madde uyarınca.bizde maaş karşılığı diye bir kavram yok.
yasarsahbaz' Alıntı:Hocam seninki normal. Biz eylül ayında BTR'ye başlayanlar olarak tartışıyoruzmadur' Alıntı:askadaslar btr nin başladığı tarihten itibaren değilmi. sizler 1 ekimde mi başladınız btr görevine. benim yazım 9 ekimde geldi. o haftadan itibaren hesaplandı. basladıgım hafta ıse 9u carsamba 4+3+4 aldım. ekım ılk hafta normal ders saatım hesaplandı. bendemı bı yanlışlık var.![]()
Hocam seninki tam 61 saate denk geliyor, ekders ücreti net=9,056 TLserkanholep' Alıntı:yeni baktım 553 TL yani 64 saate denk geliyor sanırım
Muzilla' Alıntı:murti1404' Alıntı:68 olması gerekiyor kurban bayramı arife günü yarım gün ve yarım günlüğk tatillerde ekders kesilmez müdür ve müdür yardımcıları alıyor btr lerde almalı ekders yönetmeliği 16. madde uyarınca.bizde maaş karşılığı diye bir kavram yok.
okula yarım günlüğüne gelmiş iseniz alırsınız, gelmeyenler alamazlar!
bilisimci_009' Alıntı:Muzilla' Alıntı:murti1404' Alıntı:68 olması gerekiyor kurban bayramı arife günü yarım gün ve yarım günlüğk tatillerde ekders kesilmez müdür ve müdür yardımcıları alıyor btr lerde almalı ekders yönetmeliği 16. madde uyarınca.bizde maaş karşılığı diye bir kavram yok.
okula yarım günlüğüne gelmiş iseniz alırsınız, gelmeyenler alamazlar!
Hocam yarım gün gelirsen alısın diye bir şey yok biz idareci değiliz o sadece idarecilere öyle
Hocam benim bildiğim yeni yönetmelik tam tersi artık öğrenci ve öğretmenler okulda yoksa sizde yoksunuz diyor.Yani idare idari işler için yarım gün çalışıyor.okulda öğrenciler ve öğretmenler olmadığı için bizede tatil oluyor diye biliyorum.Muzilla' Alıntı:hocam yanılıyorsunuz, yönetmelik rehber öğretmen okula gelmiş ise yarım gün ücretlendirilir diyor, bizlerde rehber öğretmen olduğumuza göre...