BTR ek dersi ne kadar yattı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan coook
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
691, küsür yatmış hocalarım. Hesaptan çok anlamam ama az değil mi?

hocam bulunduğumuz ilde artık ay uygulaması mevcut. Yani eylül ayının 28-29-30'u bu aya sarktığından 18 saat * 5 hafta =90 saat.

seçim toplantısına gidilme kesilmedi,
28 ekim öğleden sonra tatil kesilmedi,
1 kasım seçim sonrası kesilmedi.

Teşekkürler bomax01 hocam.

Peki sizce benim neden bu kadar azdır?
Bizim görevlendirme 5 ekimde başladı. Bizim hesap doğru mudur acaba?

Ekders 9,21 TL desek sizin 691/9,21 TL dediğimizde 75 saat ekders yapar. 5 ekim öncesi hiç ekders yokmuş gibi düşünsek 18saatx4hafta=72 yapar + 2 saat ilk haftanın kulüp ücreti 1 saatte planlamadan (12 saat dersiniz olduğunu varsaydım) gelir ve toplam 75 saat yapar. Yanı hata yok bence. :mrgreen: güle güle harcayın.

hafta sonu kursu olmasına rağmen bana 690 gibi bişey yattı müd. yard. ile konuştum eksik girilmiş.

erdcannet' Alıntı:
hafta sonu kursu olmasına rağmen bana 690 gibi bişey yattı müd. yard. ile konuştum eksik girilmiş.

afferim o müdür yardımcısına. gelecek ay nasıl verecekmiş eksiği. Kamu zararı dosyası açması gerek ama açmaz. 3 olan günlere 2 ekleyip tamamlar. ileride müfettiş incelese anlatamazsın ve geri ödeme çıkar sana. Ne olacak bu çok bilmiş müdür yardımcıları (hatta hiç bilemeyen)?????????

hocam benim 516 tl girilmiş 56 saat yazıyor.hiç rapor almadım.28 ekimde btr yazım geldi.haftada rehberlikle beraber 22 saat dersim var.bilgi iletişim ve proje hazırlama derslerine giriyorum.sizce bi yanlışlık var mı 56 saat olmaması gerekiyordu.

selen25' Alıntı:
hocam benim 516 tl girilmiş 56 saat yazıyor.hiç rapor almadım.28 ekimde btr yazım geldi.haftada rehberlikle beraber 22 saat dersim var.bilgi iletişim ve proje hazırlama derslerine giriyorum.sizce bi yanlışlık var mı 56 saat olmaması gerekiyordu.

normalde 20 saat dersin 15 saati maaş 7 saati ekders + 2 planlama + 2 saat rehberlik.
eğer artık ay sizde de varsa ekimin 4 haftası (7+2+2)*4 olarak hesaplanacak oda 44 saat.

gelelim son haftaya 28-29-30 ekim 4+3+4'ten 11 saat eder ki yekün 44+11=55 yaptı.

sanırım 1 saatte pazartesi yada salı günkü maaş karşılığı ekdersten gelir 55+1 toplamda 56 saat yapar hata yok bence. tabi yinede ekders çizelgesini görmek lazım. :idea:

selen25' Alıntı:

hocam bu arada 2009'da üye olmuşsunuz ve bugün ikinci mesajı yazmışsınız. garip geldi. :mrgreen:

Bana 440 gibi birşeyler yattı. Bizimde 12 ekimde vali onayı çıktı. Ama ben 2 gün raporluydum. Göreve başlangıç tarihine göre değişir.

bnm de 348 li bişey yattı normalde 10 saat dersim var. gelen görev kağıdı ekim 13 tarihli. aslında normal gelmişti bana bu ücret ama bir arkadaşım görev ücretini 28 eylülden itibaren hesaplıyorlar demişti. biraz anlamsız gelse de bugün fark ettim ki ekte benzer bir şeyler yazıyor. Zira bu maksatla olmasa da bt sınıfımı düzenlemek için gönülden fazla fazla kalmıştım okulda o sıralar. Öyleyse de hakkım :D :roll:

yazıyı atıyorum, son paragraf doğru mu anlıyorum acep?

Ekli dosyalar

• 20151117_111941.jpg
    20151117_111941.jpg
    82.8 KB · Görüntüleme: 582
yasee' Alıntı:
bnm de 348 li bişey yattı normalde 10 saat dersim var. gelen görev kağıdı ekim 13 tarihli. aslında normal gelmişti bana bu ücret ama bir arkadaşım görev ücretini 28 eylülden itibaren hesaplıyorlar demişti. biraz anlamsız gelse de bugün fark ettim ki ekte benzer bir şeyler yazıyor. Zira bu maksatla olmasa da bt sınıfımı düzenlemek için gönülden fazla fazla kalmıştım okulda o sıralar. Öyleyse de hakkım :D :roll:

yazıyı atıyorum, son paragraf doğru mu anlıyorum acep?

ekim ayı için tam ekders almanız gerekir. 79 saat üzerinden hesaplanması lazım. Ekders düzenleyen müdür yardımcısına durumu bildirin mırın kırın ederse müdüre bilgi verin.

Arkadaşlar ekders için valilik olurunun çıktığı tarih mi baz alınır. Yani yazı okula ayın 7 de geldi, idarede yazının geldiği tarihten hesapladı ekdersi... Yazıda belirtilen 28 ekimden hesaplaması gerekmez mi ?

??

kamu zararı dosyası oluşturulup ödeme gerçekleştirilmeli. yıl sonu geliyor paralarınızı alınız.

Alalım alalım tabi bomax01 hocamda neye göre bununla ilgili bir yazı var mı ? yada var olan yazılarda varda ben mi anlamıyorum ?

Bi yardımcı olur musunuz ? dediğim gibi yazı okula 7 ekimde geldi. fakat valilik oluru 28 ekimde ek dersi valilik oluruna göre yapılması gerekmez mi ?

sencal' Alıntı:
Alalım alalım tabi bomax01 hocamda neye göre bununla ilgili bir yazı var mı ? yada var olan yazılarda varda ben mi anlamıyorum ?

Bi yardımcı olur musunuz ? dediğim gibi yazı okula 7 ekimde geldi. fakat valilik oluru 28 ekimde ek dersi valilik oluruna göre yapılması gerekmez mi ?

kastettiğim şudur;

yazı 5'inde çıktı ama okula 10'unda geldi diyelim. Aradaki 5 günü alırsınız. Fakat siz 5'inde başlayıp yazı 10'unda çıkıp ayı gün okula gelirle 10'undan itibaren ve valilik oluru değil mebin yazdığı başlama tarihi esas alınır.

Aydın'da saçma bir tahta sayımı yüzünden 19 Ekim de göreve başladık, 36 saat yattı. Sağolsun iller yüzünden 40 saate yakını gitti.

Arkadaşlar 16 saat dersim var. 12 Ekimden itibaren BTR oldum. 6 Kasımda ek dersim yattı 750 Tl. Şimdi şunu merak ediyorum bu hesaplamalar nasıl yapılıyor. Mesela bu ay benim ek dersin ne kadar yatması gerekir. Rehber sınıfım, kulübüm yok. Teog'da iki gün görevlendirmem vardı.

BBNET
Geri