bomax01' Alıntı:90 saat ve yatan 829,54 TL
erdcannet' Alıntı:hafta sonu kursu olmasına rağmen bana 690 gibi bişey yattı müd. yard. ile konuştum eksik girilmiş.
selen25' Alıntı:hocam benim 516 tl girilmiş 56 saat yazıyor.hiç rapor almadım.28 ekimde btr yazım geldi.haftada rehberlikle beraber 22 saat dersim var.bilgi iletişim ve proje hazırlama derslerine giriyorum.sizce bi yanlışlık var mı 56 saat olmaması gerekiyordu.
selen25' Alıntı:hocam benim 516 tl girilmiş 56 saat yazıyor.hiç rapor almadım.28 ekimde btr yazım geldi.haftada rehberlikle beraber 22 saat dersim var.bilgi iletişim ve proje hazırlama derslerine giriyorum.sizce bi yanlışlık var mı 56 saat olmaması gerekiyordu.
Benim ekderste aynı miktarda yatmış.bomax01' Alıntı:90 saat ve yatan 829,54 TL
aramıza katılmanıza memnun oldum. iyi çalışmalar.selen25' Alıntı:teşekkür ederim hocam.haklısınız,öğrenciyken üye olmuşturm. 2015 şubatında atandım.
bilalca' Alıntı:Benim ekderste aynı miktarda yatmış.bomax01' Alıntı:90 saat ve yatan 829,54 TL
aynenbilalca' Alıntı:Benim ekderste aynı miktarda yatmış.bomax01' Alıntı:90 saat ve yatan 829,54 TL
yasee' Alıntı:bnm de 348 li bişey yattı normalde 10 saat dersim var. gelen görev kağıdı ekim 13 tarihli. aslında normal gelmişti bana bu ücret ama bir arkadaşım görev ücretini 28 eylülden itibaren hesaplıyorlar demişti. biraz anlamsız gelse de bugün fark ettim ki ekte benzer bir şeyler yazıyor. Zira bu maksatla olmasa da bt sınıfımı düzenlemek için gönülden fazla fazla kalmıştım okulda o sıralar. Öyleyse de hakkım:roll:
yazıyı atıyorum, son paragraf doğru mu anlıyorum acep?
sencal' Alıntı:Alalım alalım tabi bomax01 hocamda neye göre bununla ilgili bir yazı var mı ? yada var olan yazılarda varda ben mi anlamıyorum ?
Bi yardımcı olur musunuz ? dediğim gibi yazı okula 7 ekimde geldi. fakat valilik oluru 28 ekimde ek dersi valilik oluruna göre yapılması gerekmez mi ?