haklısınız hocam
:+1:kaybil' Alıntı:bizim okulda hocalar bana rehberlikçi demeye başladılar bile![]()
..easytr' Alıntı:açılan başlıklara bakıyorum çoğu btr yazıyor.btr kavramını her yerde kullanmaya alışmayalım bence, bunun adı bt rehber öğretmenliğidir. özellikle rehber ifadesi çok önemli. çünkü norm olayında tıpkı rehber öğretmenler gibi dersten bağımsız normumuzun belirlenmesi lazım. zaten bundan sonraki en önemli talebimiz bu olmalı. bundan dolayı bt rehber öğretmenliği kavramını ön plana çıkarmalıyız ki zihinlerde bizimde rehber öğretmen gibi olmamız gerektiği izlenimi oluşsun. örneğin formatör ifadesi bilişim öğretmenlerini tam olarak çağrıştırmıyordu. ama bilişim teknolojileri rehber öğretmeni daha çok bizim branşa atıfta bulunuyor. inşallah ileride bt branşı dışında hiçbir görevlendirmede almazlar bt rehberliğine.
easytr' Alıntı:açılan başlıklara bakıyorum çoğu btr yazıyor.btr kavramını her yerde kullanmaya alışmayalım bence, bunun adı bt rehber öğretmenliğidir. özellikle rehber ifadesi çok önemli. çünkü norm olayında tıpkı rehber öğretmenler gibi dersten bağımsız normumuzun belirlenmesi lazım. zaten bundan sonraki en önemli talebimiz bu olmalı. bundan dolayı bt rehber öğretmenliği kavramını ön plana çıkarmalıyız ki zihinlerde bizimde rehber öğretmen gibi olmamız gerektiği izlenimi oluşsun. örneğin formatör ifadesi bilişim öğretmenlerini tam olarak çağrıştırmıyordu. ama bilişim teknolojileri rehber öğretmeni daha çok bizim branşa atıfta bulunuyor. inşallah ileride bt branşı dışında hiçbir görevlendirmede almazlar bt rehberliğine.