BT Zirvesine BT’siz Katılım, Manisa MEM

Kodla Büyü

xk-2

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Manisa MEM, Ankara’da 13-14 Nisan’da düzenlenecek GençTek Zirvesi için danışman öğretmen görevlendirmesi yapıyor; ancak gönderilenler arasında en az iki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni bulunuyor. Üstelik seçilen isimlerden birinin alanla doğrudan ilgisi olmadığını da biliyorum. Sürecin Manisa sorumlusu ise bir BT öğretmeni.(Seçimlerde etkisi var mıdır, bilmiyorum)
Konuyu sendikaya iletiyorum(eğitim iş, ulaşmak imkansız, mailleri okumuyorlar bile, il yönetimi ise bildiğin devlet dairesi)geri dönüş yok. Diğer sendikalarda da benzer durumlar yaşadım bu arada, yani al birini vur ötekine.
MEB’e bilgi edinme başvurusu yapıyorum, yine yanıt yok.
MEB in önemsemediği bir branş olduğumuzu biliyorduk, her gün bunu bir adım öteye taşıyorlar. Sendikaların ise öğretmenler umurlarinda bile değil, varsa yoksa siyaset.

Çalistigim okulun bilisim formatoru din ogretmeni.Notebookdaki hardiski degistiremiyor, 46 tahtaya ben pardus yukledim.Kucumsemek icin yazmadim.İlden denetlemeye geldiklerinde bu hocama tesekkur ettiler.Ben gorev istedim sen sinif ogretmenisin ne anlarsin demeye getirdiler.Mudur de arkadasa tesekkur etti.
6 Nisan tarihinde alan degisikliginden BÖTE olmak için basvuruyorum.Norm fazlasi, ek ders, ders kalkiyor umurumda bile degil.

Son düzenleme:
Dkab öğretmeni varken sen ne görevi istiyorsun hocam? Hayırdır? Bilişim verilecekse en âlasını verirler zaten
Haklısın hocam, kabahat bizim. Yöneticiliği bu kadar iyi yapan DKAB öğretmenlerimiz, bilişim konusunda da elbette bizden iyi olacaklar. Bir de şu uzay işine el atsalar, düşünsene uzaya gönderecek adam bulamadık hava kuvvetlerinden bir pilot göndermek zorunda kaldık. Heryere yetişemezler, anlayabiliyorum ama, kritik yerleri de bu kadar boşlamasinlar.

Bakin İran'a bugunler icin yazilimci yetistirmiş.Fuzeyi monte edip, yazilimi kuruyor, ulkeler arasi nokta atisi bina vuruyor.

ilksms
Geri