arkadaslar uzun ugraslar sonucu laptoplari aldik icerisine gerekli programlari kurup yerlestirdik ve masaya sabitledik.calinmaya karsi kensington kilidi kullandik,ogrencilerin laptopa zarar vermelerini onlemek icin de laptop un ekrani ve input output girisleri disindaki yerler icin kalin seffaf plastik yaptirttik bu plastik ayni zamanda laptopu masaya sabitliyor.ekranlarin belli bir acidan daha fazla acilmasini engellemek icin (kirilmaya karsi) ekranlarin arkasina yumusak plastikler yerlestirdik, hani kapi arkalarinda olurya duvara zarar vermemek icin heh iste ona benzer bisey.birer tane kablolu mouse ve klavye taktik,3. usb cikisi da cocuklarin kendi usb lerini takabilmeleri icin acik biraktik.simdiye kadar cok olumlu geridonusler aldik arkadaslar. 1.si ogrenciler ve veliler cok sevdi. 2.si acayip elektrik tasarrufu sagladik,masaustu pcler cok elektrik harciyomus. 3.su ve benim en hosuma giden kablo karmasasindan kurtulduk sinif super oldu suan.ozellikle ag kablolarini kaldirip atmak cok guzel bi duygu

cocuklar bilerek kalemi alip ta ekrana saplamadigi surece laptoplara hicbisey olmaz diye dusunuyorum.uzun vadede gorucez bakalim.ben cok memnun kaldim arkadaslar laptop konusunda,sizinle de paylasmak istedim.