G gokozturk Site Gezgini Mesajlar 98 5 Mayıs 2025 #1 Yeni gelen BT Sınıfı bilgisayarlarını numaralandırmak için ChatGPT'ye üç farklı etiket tasarlattım. Paylaşmak istedim.
Yeni gelen BT Sınıfı bilgisayarlarını numaralandırmak için ChatGPT'ye üç farklı etiket tasarlattım. Paylaşmak istedim.
HBV Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 670 5 Mayıs 2025 #3 Mantıklı olmuş ayrıca masaüstü arkaplanlarında da sayı kullanmak mantıklı olabilir. Yani arkaplanın belli bir yerinde sayı Son düzenleme: 5 Mayıs 2025
Mantıklı olmuş ayrıca masaüstü arkaplanlarında da sayı kullanmak mantıklı olabilir. Yani arkaplanın belli bir yerinde sayı
G gokozturk Site Gezgini Mesajlar 98 5 Mayıs 2025 #4 HBV' Alıntı: Mantıklı olmuş ayrıca masaüstü arkaplanlarında da sayı kullanmak mantıklı olabilir. Yani arkaplanın belli bir yerinde sayı Genişletmek için tıkla ... Onu da yapmayı düşünüyorum
HBV' Alıntı: Mantıklı olmuş ayrıca masaüstü arkaplanlarında da sayı kullanmak mantıklı olabilir. Yani arkaplanın belli bir yerinde sayı Genişletmek için tıkla ... Onu da yapmayı düşünüyorum
gezegen10 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 930 6 Mayıs 2025 #5 Bence yeni gelen 3d yazıcılardan 3 boyutlu sayılar alınabilir ben öyle yapmayı düşünüyorum
HBV Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 670 6 Mayıs 2025 #6 Bende biraz zorladım ama bu chatgpt sayı saymayı bilmiyor gibi davranıyor.
posteki Aktif Üye Mesajlar 145 6 Mayıs 2025 #7 Ben de apartman kapı numarası satın aldım internetten. Metal plaka. Bizimkiler sticker tarzı olanları halledebilir muhtemelen diye.
Ben de apartman kapı numarası satın aldım internetten. Metal plaka. Bizimkiler sticker tarzı olanları halledebilir muhtemelen diye.