G gokozturk Site Gezgini Mesajlar 98 Dün 21:55 da #1 Yeni gelen BT Sınıfı bilgisayarlarını numaralandırmak için ChatGPT'ye üç farklı etiket tasarlattım. Paylaşmak istedim.
Yeni gelen BT Sınıfı bilgisayarlarını numaralandırmak için ChatGPT'ye üç farklı etiket tasarlattım. Paylaşmak istedim.
HBV Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 653 Dün 23:15 da #3 Mantıklı olmuş ayrıca masaüstü arkaplanlarında da sayı kullanmak mantıklı olabilir. Yani arkaplanın belli bir yerinde sayı Son düzenleme: Dün 23:20 da
Mantıklı olmuş ayrıca masaüstü arkaplanlarında da sayı kullanmak mantıklı olabilir. Yani arkaplanın belli bir yerinde sayı
G gokozturk Site Gezgini Mesajlar 98 Dün 23:23 da #4 HBV' Alıntı: Mantıklı olmuş ayrıca masaüstü arkaplanlarında da sayı kullanmak mantıklı olabilir. Yani arkaplanın belli bir yerinde sayı Genişletmek için tıkla ... Onu da yapmayı düşünüyorum
HBV' Alıntı: Mantıklı olmuş ayrıca masaüstü arkaplanlarında da sayı kullanmak mantıklı olabilir. Yani arkaplanın belli bir yerinde sayı Genişletmek için tıkla ... Onu da yapmayı düşünüyorum
gezegen10 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 928 Bugün 00:38 #5 Bence yeni gelen 3d yazıcılardan 3 boyutlu sayılar alınabilir ben öyle yapmayı düşünüyorum
HBV Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 653 Bugün 00:52 #6 Bende biraz zorladım ama bu chatgpt sayı saymayı bilmiyor gibi davranıyor.